Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

nizam

Alıntı yapılan: metalcil - 12 Kasım 2011, 08:03:44
Nizam senin araçla benim aracın motorları muhtemelen aynı. AGR kodlu 1.9 TDI. Km bazında ortalama 0,22 kuruş gibi hesapladım. Sakin kullanım tabii..
Bu sabah 50 TL yakıt aldım :)
benimde agr kodlu motor benim suan 25 kurus yakıyor :) yagını filitresini değişmedim daha ona el atacam daha
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

dj_burak

ankara buluşmasına katıldım daha napim :D

white quattro

quattro

Atay

Food's life! Learn it.

ReDDeviL

ADK

Atay

Food's life! Learn it.

ALPER.

Alıntı yapılan: Atay - 13 Kasım 2011, 23:46:03
Jetta'nın lastiği gümledi >:(.

geçmiş olsun valla en korktuğum şey, nasıl oldu?

Atay

Alıntı yapılan: boralp - 14 Kasım 2011, 07:49:58
geçmiş olsun valla en korktuğum şey, nasıl oldu?
Çevre yolunda giderken bir anda gitti. Kullanıcı hatası verdiler sinirlenmemek elde değil.
Food's life! Learn it.

ALPER.

o nasıl bir saçmalıkmış ya, donut yapıyorum lastiklerle deseydin

bu aralar sıfır çıkan araçlarda lastiklere güvenilmez oldu, başka 1-2 markada da duydum

RFT miydi lastikler?

Atay

Energy saver di. Ciddi anlamda saskinlik verici.
Food's life! Learn it.

cengizhan_mk3

kayın validem benim poloyla kaldırımlarda gezmiş arka jant yamuk lastik balon jant kapağı ofsayta düşmüş  :D :D :D

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 14 Kasım 2011, 23:01:54
kayın validem benim poloyla kaldırımlarda gezmiş arka jant yamuk lastik balon jant kapağı ofsayta düşmüş  :D :D :D
yazık olmuş :(

cengizhan_mk3

keşke ötekinide bükseymiş komple jant lastik alırdı  ;D ;D sorun değil ya mk3 ten sonra bunların hiç değeri yok gözümde .. Geçen benim eşimde fiestanın geçermi geçmezmi derken arabanın eksozunu o tümsekte bırakıp gelmiş  8)   greyder alacam bizimkilere caterpıller takılsınlar kafalarına göre  :D :D :D :D

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 15 Kasım 2011, 00:47:56
keşke ötekinide bükseymiş komple jant lastik alırdı  ;D ;D sorun değil ya mk3 ten sonra bunların hiç değeri yok gözümde .. Geçen benim eşimde fiestanın geçermi geçmezmi derken arabanın eksozunu o tümsekte bırakıp gelmiş  8)   greyder alacam bizimkilere caterpıller takılsınlar kafalarına göre  :D :D :D :D
ahahahah iyi güldüm :D onun da altı sürterse?