Golf 1 orjınal kriko

Başlatan herpan, 14 Kasım 2011, 14:26:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

herpan

Arkadaşlar  golf 1 orjınal krikosu arıyorum aracım cabrıo baglantı yeri normal golf ile aynı mıdır? Elinde olan varsa lutfen haberleşelim.

GolfMk1Cabrio

Abi hiç bulaşma bende vardı araba havadayken kaldırma kısmı elimde kaldı yerine yeni model arabaların daha rahat kalkabilen krikolarından bulmanı tavsiye ederim bu arada yeri derken nereyi kastettin  ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

herpan

Bağlantı yerinden kastım krıkonun arabaya temas ettiği krıko yuvasından bahsediyorum veya krıkonun  aracı kucaklayacağı yerden.

Mk1GTI

Orj. kiriko marşbiyel dudaklarından aracı yukarı kaldırır. Kendi ağzında orj. kauçuk takozları vardır ve 10 numara bir kirikodur..  :sevgi:
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

herpan

Aramış olduğum Krıko bir arkadaşımdan temin edilmiştir ilgilenen herkese teşekkür ederim.

Mk1GTI

Bu kriko ayrıca 96-98 arası opellerdede var..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"