Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sis farları uygulamaları - Sayfa 2

Sis farları uygulamaları

Başlatan hakkihakan, 13 Kasım 2011, 22:41:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakkihakan

kırılan cam ne olacak peki ?
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

umut_mk4

bonzai mercekli sis farları nasıl  95 tl diyolar ????
2015 1.4 125ps highline

hakkihakan

şimdilik en iyisi diyelim.tecrubeli arkadaslar hangi mercegin sis farlarımıza uyacagını biliyorlar.bosch markamı neydi hatta kodu var ama degmez.al mercekliyi gitsin kardeşim icine led h3 beyaz ampul alıyorsun tamam.tabi bulabilirsen
Pioneer 5250sd teyibimi değiştirip Clarion aldım ve tesisatı hic ellemeden sadece teyp'i değiştirince anladım ki bugune kadar muzik değil HİKAYE dinliyormuşum.Sokaga atacak parası olmayanlara duyur

hakkihakan

valla 10 milyona sipariş verildi led h3 beyaz gelecek artık insallah yurt dısından

metalteo

gidip bakacağım güzelse kafama yatarsa pazarlık yapacam led ampül + açık hava filtresi için  :)

hakkihakan

sis camlarının içine aynı capta buyutec koysak sizce mercek gibi olurmu :D

ØSîRîS

ben sislerin merceğini söktüm oraya valeo marka mercek koydum denedim manyak ötesi ışık veriyor ama   taktığım mercek büyük olduğu için tam oturmadı ne yazikki söktüm bugün..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-4-sis-fari-lambasi-seti-1998-2004-52037576/detay/?

bu lintekilerden alıp beyaz h3 ampullerle taktım yeniden ..tabiki valemo merceklerdeki ışığı alamıyorum ama çokta kötü olmadı..

hakkihakan

o taktım ama uymadı dedigin mercek tam bir bomba.ama uzun gelir sanırım uymaz bide zenon ister içine.

ØSîRîS

evet taktım büyük geldi..

http://urun.gittigidiyor.com/garaj/valeo-xenon-h7-mercek-xenon-modifiyesine-tip-02-47632693 bu lintekinden alıp oturtmaya çalıştık olmadı ama şimdi boşta duruyor...söktüm bugün ama bunu yaknca kısa far yakmaya gerek yok manyak bir aydınlatma veriyor..

hakkihakan

Hacı aslında onu on  farın içine uyduracaksın'da nasıl :)

ØSîRîS

onuda düşündüm ama olmuyo mercek çok büyük :)) düşünmedik değil de elimizde patladı...gerçi cuma günü farı sökücez karartma için o gün bişiler deneyebilirz gene:))

hakkihakan

hakkihakan

karatırken cervesini mi? komple içinimi karartıcaksın?