Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Buda benim Polo 6n2 - Sayfa 13

Buda benim Polo 6n2

Başlatan TuningLINE, 18 Nisan 2006, 16:38:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcsahan

dur sana yardım edeyim oğuz. Faruk'taki jantlarla karıştırmış olmalısın   :)
(onlarda 15 çıkarmış şimdi :D)

TuningLINE

Faruğun jantlar 16''  :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

ok toparlıorum :)
Erdem abinin sportlinela karıştırdım sanırım yanyanaydılarya galiba ordan bi anlık mahmurluk sonucu böyle bi gaflete düştüm :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Dr_EmrE

Abi çok güzel maşallah kazasız belasız..
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

ozyy

kazasız belasız kardeşim ii günlerde kullan  :tamamdir

HellHound

Maşallah aracınızın resimlerini başka bir yerde de görmüştüm...gerçekten çok tatlı duruyor...Beyazın asaletide bir başka...Kazasız belasız sürüşler...

TuningLINE

Alıntı yapılan: HellHound - 09 Aralık 2007, 05:51:05
Maşallah aracınızın resimlerini başka bir yerde de görmüştüm...gerçekten çok tatlı duruyor...Beyazın asaletide bir başka...Kazasız belasız sürüşler...
sağolasın Muharrem :) teşekkür ederim
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

FaCeS

TuningLINE hocam aracın çok şahane olmuş.İlk aracını ACT'de görmüştüm.Tamda araba aradığım döneme denk geldi görünce aşık oldum arabaya  :sevgi: Şuan bir tane 2000 model 6n2 beyaz Polo aldım sayende.Bugün ustalara göstereceğim kısmetse akşama bende bir Volkswagen sahibi olacağım.Aracı aldığım zaman izin verirsen aracını kopyalamak istiyorum  :-[  Güle güle bin Allah kaza bela vermesin :) Konuyuda hortlattım kusura bakmayın... :'(

sirhot

Alıntı yapılan: FaCeS - 09 Şubat 2008, 16:24:03
TuningLINE hocam aracın çok şahane olmuş.İlk aracını ACT'de görmüştüm.Tamda araba aradığım döneme denk geldi görünce aşık oldum arabaya  :sevgi: Şuan bir tane 2000 model 6n2 beyaz Polo aldım sayende.Bugün ustalara göstereceğim kısmetse akşama bende bir Volkswagen sahibi olacağım.Aracı aldığım zaman izin verirsen aracını kopyalamak istiyorum  :-[  Güle güle bin Allah kaza bela vermesin :) Konuyuda hortlattım kusura bakmayın... :'(
İlk önce hoşgeldin aramıza.Aracını hayırlısıyla kullanman dileğiyle...Bende T4ü satabilirsem 6n2ciler arasına karışacam inş :D Bu konuda tunç abinin aracı idol tabi.Maşallah diyorum.Allah herkese o güzellikte bir araç nasip etsin :melek:

vw6n

1 aydan beri bu resimi arka plan yaptım harikabir resim denemenizi tavsiye ederim :tamamdir

sirhot

Abi vallahi maşallah deyin nazar değmesin... :sevgi:

vw6n

Arabada beyaz rengi pek sevmem ama beyaz X5'ten sonra beğendiğim tek araba :tamamdir
~~MAŞALLAH~~

Ouzoo

Valla dışını zaten biliyordum siz birde aracın içini görün 10 kere daha güzel bakıyor tubnç abi kesnlikle :)

dışı seni içi beni yakıyo :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

umutsertan

Tunç Abinin arabasına ben bizim apatmanın garajında yer açıcam. Zaten yakınız başımın üstünde yeri var  :D

Hep benim araba görülüyor yol üstünde filan seninkinide göreceğiz inşallah  :sevgi: