golf IV 4 motion hakkında düşünceleriniz?

Başlatan ottoman55, 12 Kasım 2011, 00:04:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ottoman55

merhaba.arkadalşlar golf2 td aracımı satıp golf IV 4 motion almayı düşünüyorum. sahibinden.com'da 2 tane araç var .biri ankara da diğeri trabzonda.bana fikir verirseniz sevinirim

ALPER.

satışı biraz zor ama güzel araçlardır, genelde highline donanım olurlar, normal 1.6lardan, comfortlardan falan doludur.

motoru bildiğimiz 1.8 20valf 125 beygir

4 motion 4 çeker yüzde 90 önden çekiş, yüzde 10 arka

serilik açısından normal 1.6 golften pek bir farkı yoktur, yakıt açısından ortalamada 2-3 litre fazlası vardır (arabanın temizliğine göre değişir)

bana sorsan 1.6ların fiyatını görünce ben 4 motion alırdım, hatta ankaradaki siyah olan, olur da aracım satılırsa araba bulamazsam diye favorilerimde duruyor yedek olarak :)

kasko bedeli 22000dir, ama genelde piyasası 1.6dan düşüktür, 16-20 arası gider

temizini bulmak zordur, bulunca da karda buzda zevki güzel olur.

golfüçyüs

Alıntı yapılan: boralp - 12 Kasım 2011, 00:13:46
satışı biraz zor ama güzel araçlardır, genelde highline donanım olurlar, normal 1.6lardan, comfortlardan falan doludur.

motoru bildiğimiz 1.8 20valf 125 beygir

4 motion 4 çeker yüzde 90 önden çekiş, yüzde 10 arka

serilik açısından normal 1.6 golften pek bir farkı yoktur, yakıt açısından ortalamada 2-3 litre fazlası vardır (arabanın temizliğine göre değişir)

bana sorsan 1.6ların fiyatını görünce ben 4 motion alırdım, hatta ankaradaki siyah olan, olur da aracım satılırsa araba bulamazsam diye favorilerimde duruyor yedek olarak :)

kasko bedeli 22000dir, ama genelde piyasası 1.6dan düşüktür, 16-20 arası gider

temizini bulmak zordur, bulunca da karda buzda zevki güzel olur.

ne güzel söledin abi  :sevgi:

serhan61

trabzondaki aracı kırmızı ışıkta trafikte yakladım gerçekten çok temiz duruyordu..

MURAT0154

1.6 TD golften inip 4 motion a binersen yakıtı bayağı kasabilir ama arac diyecek yok temizini bulursan ve yakıtını düşünmezsen mükemmel bir araç. ama arkadan itiş ile ilgili parça sıkıntısı yaşayabilirsin. o yüzden türkiye şartlarında 2002 ve üzeri 1.6 comfortlar idaeldir.