Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
yeni üye

yeni üye

Başlatan simlikirmizi, 10 Kasım 2011, 20:17:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

simlikirmizi

selam arkadaslar
siteye yeni uye oldum zaten bır suredır takıp edıyordum paylasımlarınız cok guzel tabı bende 6n sahıbıyım alalı kısa bır sure oldu ama bu aracı ok sevdım daha oncelıkere gore bu sıtede bırbırınıze olan desteklerınız benı cok sasırttı dogrusu herkese ıyı paylasımlarrrrrr :D

dj_burak

Alıntı yapılan: simlikirmizi - 10 Kasım 2011, 20:17:24
selam arkadaslar
siteye yeni uye oldum zaten bır suredır takıp edıyordum paylasımlarınız cok guzel tabı bende 6n sahıbıyım alalı kısa bır sure oldu ama bu aracı ok sevdım daha oncelıkere gore bu sıtede bırbırınıze olan desteklerınız benı cok sasırttı dogrusu herkese ıyı paylasımlarrrrrr :D

aramıza hoş geldin bi 6n daha kattık aramıza anlaşılan :) nerden bu arada?

west_55

Alıntı yapılan: simlikirmizi - 10 Kasım 2011, 20:17:24
selam arkadaslar

Hayırlı olsun üstat. Yardım konusunda gerçekten arkadaşlar yardımcı oluyorlar.

simlikirmizi

istanbul bagcılardanım arkadasım

simlikirmizi

eyw saolsunlar sadece takıp ederken bıle cok sey ogrendım ıns bende bazı konularda yardımcı olabılırım arkadaslara

ReDDeviL

Hoşgeldin , 6n bencede hervw araçta olduğu gibi bana göre bir hastalıktı zaten vw nin bir çok aracına bulaşınca hastalığa dönüşüyor ama 6n sportline ın yeri herzaman ayrıdır  :tamamdir
ADK

relaxizmir

Hoşgeldin kardeş.İyi forumlar.
BEN EZELDEN BERİDİR HÜR YAŞADIM,HÜR YAŞARIM.HANGİ ÇILGIN BANA ZİNCİR VURACAKMIŞ ŞAŞARIM !!!

06kzn39

hoş geldin başkan iyi formlar

orca

RedMercury

rsb

hoş geldin kardeşim ... bende bağcılarda çalışıyorum ... belki benim aracı görmüşsündür ...kırmızı beyaz jantlı

simlikirmizi

eyw arkadaslar hepınıze  hos bulduk
RSB , bagcıların neresındesın

rsb

hüseyin bakkaldayım ... alfemo mobilyanın üstü dershanelerin orda... sen ?

simlikirmizi

ben aslında yüzyıldayım bilirmisin bilmem o taraflara ancak ısım cıkarsa gıdıyorum aracınıda gormedım yalan konusmayıyım sımdı ama gormek ısterım kırmızı galıba aracın beyaz jantlar nasıl duruyo gorsem fena olmaz benımkılerı degıstırmem lazım 16 inç var ustunde cok buyuk gelıyo kafama yatar belkı bende beyaz takarım  :tamamdir

rsb

görürsün mutlaka ... poloya 15 ten öte tavsiye etmem .. benim jantlar orjinal japon malı ve teneke jantlarından daha da hafif olduğu için kullanıyorum ... yoksa 15 jant bile çekilmez valla ...