8 Kasım Salı 13:00 İstanbul Çekmeköy (Et Mangal) Buluşması

Başlatan HecctoR, 05 Kasım 2011, 01:18:03

« önceki - sonraki »

htmetin

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 09 Kasım 2011, 02:29:11
Yok be abi şaka yapıyorum  :) Şaka bir yana memlunum aracımdan .. Ben bu forumdaki arkadaşlarımı , abilerimi sohbet muhabbeti sevdiğimden hep burda oldum böylede devam edicek  :tamamdir

inşallah.. irtibatı koparmayalım..
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

ReDDeviL

ADK

betoqu

Yalnızzz buluşma ve gece fenaaa..!  :D

Katılan her arkadaşıma,düzenleyen Murat'ıma çoook çook teşekkürler...  :sevgi:  :sevgi:

Yarın Şırnak'a yolculuk başlıyor,hakkınızı helal edin arkadaşlar...  :melek:

ReDDeviL

Alıntı yapılan: betoqu - 09 Kasım 2011, 11:14:16
Yalnızzz buluşma ve gece fenaaa..!  :D

Katılan her arkadaşıma,düzenleyen Murat'ıma çoook çook teşekkürler...  :sevgi:  :sevgi:
Fenaaa ;D ;D
ADK

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

arda_86xxx

herdaim kardeşim  :):):)
Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 08 Kasım 2011, 23:12:26
bende geldimm arkadaşlar:) en son 5 tane mk3 kalınca dayanamdık ve kedimiizi istanbul park yolunda bulduk 3 gti vardı denemeler yaptık videolar yakındaa:)  gelen tüm arakdaşların ayakalrına saglıkk çok güzel bi gündüü :)  EMRAH MAMİİ AYAKLARINIZA SAGLKKK AVRUPA YAKSINDAN KALKIP GELDİLER TŞK. 

ReDDeviL

ADK

arda_86xxx

cengizhan_mk3

cengizhan_mk3

Fordcu olduk diye ti ye alınmıyormuyuz ne   :t .. Merak etmeyin otobüslerde değilim kendi aracımda ford culuk yapıyorum  :saskin:

HecctoR

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 11 Kasım 2011, 00:30:32
Fordcu olduk diye ti ye alınmıyormuyuz ne   :t .. Merak etmeyin otobüslerde değilim kendi aracımda ford culuk yapıyorum  :saskin:

Cengizhan geçmiş buluşmalar kısmına bak fotolar orda ;)
Referee

cengizhan_mk3