8 Kasım Salı 13:00 İstanbul Çekmeköy (Et Mangal) Buluşması

Başlatan HecctoR, 05 Kasım 2011, 01:18:03

« önceki - sonraki »

betoqu

Alıntı yapılan: DeJaVu23 - 07 Kasım 2011, 22:24:59
gebzeden gelen varmı ? ve kesinleştimi yarın 13.00

Biz varız kardeşli. 0532 728 29 61 ara buluşalım...

gcilingir

ilk yorum benden olsun buluşma sonrası gelen herkeze düzenleyene çok teşekkür ederim harika bi buluşma oldu

cengizhan_mk3

hadi bakalım şiddetle resim bekliyorum içim orada kaldı  :t

arda_86xxx

arkadaşlar yanlış anlaşılmadan dolayı vedalaşamadan ayrıldık. Hakkınızı helal edin ve böyle birbuluşma organize ettiği için murat kardeşime çok teşekkür ederim ben kendim adına çok eğlendim birbirinden değerli yeni arkadaşlar edindiğim için çok mutluyum herşey için sonsuz teşekkürler.

ReDDeviL

Çok güzel buluşmaydı mangalla başladık konvoyla beykoza geçtik ordada cafede sohbet muhabbet nargileydi canlı müzikti derken kalktık ordan otobana  :) Hatta hala devam ediyor . Çok güzel buluşmaydı teşekkürler herkese
ADK

cnr_mk1

Gerçekten güzel gün geçirdik.hersey güzeldi abilik kardeşlikler muhabbetler içimizi ısıttı...Beygirimiz yetmediğinden biz kurtköy taraflarına kapışmaya gidemedik  ;D GTI lar şimdi yerlerinde durmuyordur.güne ait bomba videolar Oguzhan abide.ilerleyen saatlerde forumda olur foto ve videolar. herkese teşekkürler

ReDDeviL

canerim ReDDeviL Olsaydı gtı olmayan mk3 lere kafa tutardım söylim  :D
ADK

cnr_mk1

benm aracım yaşlı ve yorgun gençler gibi atik ve dinamik değil ki altanım.bizim veletten gecmiş o günler  :D

ReDDeviL

yılların verdiği olgunluk var senin arbada kanka duruşu yeter öyle deme  ;)
ADK

cnr_mk1

gcilingir

;Dbizim ayrıcalığımiz olsun tek 6n2 bendeydi

ReDDeviL

Ben kendimi çok kötü hissettim ilk defa bir buluşmaya ReDDeviL Siz bvaşka arabayla katıldım  :(
ADK

arda_86xxx

ReDDeviL

ADK