8 Kasım Salı 13:00 İstanbul Çekmeköy (Et Mangal) Buluşması

Başlatan HecctoR, 05 Kasım 2011, 01:18:03

« önceki - sonraki »

ReDDeviL

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 05 Kasım 2011, 20:45:09
çıbanın başı derlerdi demek o sendin  ;D ;D şaka bi tarafa benm için 1.gün hariç hergün uyuyor ve heryer tabiki onun için ben çogunlugun kararına uyar gelirim.senide görmek isterim Altanım uzun zaman oldu görüşmeyeli...karar sizden katılım benden  :tamamdir
Bende özledim herkesi , buluşmayı ben düzenlemiyorum bende karar saygı duyarım  :)
ADK

HecctoR

Arkadaşlar yer konusunda hemfikir olduğumuzu düşünüyorum. Zaman konusunda da Salı yada Çarşamba günü diye konuşmuştuk. Eğer herkes için uygunsa Salı günü ayarlayalım.
Referee

AG0463

GTD

cnr_mk1

nizam abimden hala ses gelmedi.buluşmada hem nizam abimi hemde borasını görmek istiyoruz... ::)

ReDDeviL

ADK

HecctoR

Hatta mekan güzel nezih. Aileli bi buluşmada olabilir. Bayram nasıl olsa. Çoluk, çocuk, eş, sevgili, dost, kardeşlerde gelsin. Güzel ailevi bi ortamda vakit geçiririz.
Referee

5ani5 mk2

et mangal içiii akşama dogru olur bence saat 5 gibi tepe üstü meydan otoparkında toplanıp ordan hep beraber gidelim:=) 4 de toplanadımm  5 de hareket edelim:=)
Exclusive Garage

HecctoR

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 05 Kasım 2011, 23:48:59
et mangal içiii akşama dogru olur bence saat 5 gibi tepe üstü meydan otoparkında toplanıp ordan hep beraber gidelim:=) 4 de toplanadımm  5 de hareket edelim:=)

Geç değilmi??   ???
Referee

cavanozz

5den sonra hava kararıyor arkadaşlar daha erken bir saat olmalı..
yeni yine yeniden..!! 8)

HecctoR

Referee

5ani5 mk2

Exclusive Garage

HecctoR

Aileli yapalımmı nası olur. Yoksa herkes tekmi gelsin erkek muhabbetimi olsun :)
Referee

betoqu

Evet..! Evet..! Evet..!  :D

Bunu istiyorum,fena özledimmmm....  :sevgi:  :sevgi:

HecctoR

Alıntı yapılan: betoqu - 06 Kasım 2011, 00:04:27
Evet..! Evet..! Evet..!  :D

Bunu istiyorum,fena özledimmmm....  :sevgi:  :sevgi:

Asker nerelerdesin yaa. Hoşgeldin ;)
Referee