Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Yakıt alda harçlığı olsun öyle bırak  :D
ADK

ALPER.

20 liralık benzin-30 liralık lpg aldım.

bugün ufaktan bir şaka yaptı, kaput açma teli koptu, 40 lira sıkışmış, yaptırdım ama adam yapamamış yarın yine gideceğim

GolfMk1Cabrio

Benim kızla yarın bi sanayi turu atıcaz yorulmul garibim Bileciğe git gel yağ çubuğunu bile çekememiştim dün Mercoyla uzun yol yaptım arkadaş tadı başka yaaaaaaa  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

SNCKTR

1.5 ay sonra 896 km uzaktan geldım gordum ozlem gıderdım cok mutluyum :D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 04 Kasım 2011, 23:46:23
1.5 ay sonra 896 km uzaktan geldım gordum ozlem gıderdım cok mutluyum :D
gözün aydın serhat kavuştun demek  :sevgi:

bizde bugün veletin yağına suyuna baktık fren hidroliğimizi tamamladık sonra bide içini temizledim dışını yarına bıraktım bayramda temiz gezelim inş.

SNCKTR

saolasın Caner abıcım ne guzel rahatlamıstır snn velet bnm tavsam bu bayramda uykuda :D

cnr_mk1

Alıntı yapılan: SNCKTR - 05 Kasım 2011, 00:47:21
saolasın Caner abıcım ne guzel rahatlamıstır snn velet bnm tavsam bu bayramda uykuda :D
:D  hayırlısı olsun 15 tatile geldiğinde yürümüş olur eksiksiz sekilde inş..

sheker_

yaylarını kestırdım akü aldım anfi kolon alıp tesısatını bagladım rot ayarı yaptım kalerüferini yaptım ...  :sevgi: :sevgi:

lostys

arka teker bilyeleri değişti, ön tekerlere rot ayarı yapıldı, baya baya bozuklarmış. bayram temizliği yapıldı, bahçeye çekildi.

zfr

iç kapı kollarındaki eskiyen, rengi atan folyoları söktüm, boş bi zamanda yenilemek için  ;)

GolfMk1Cabrio

Full gezdim Bursa'da yolda fotomu çekiyolardı mahalle aralarında çocuklar peşimden koşturuyolar cabrio başka bişey  Bide kırılan vites çanağımı değiştirdim yedeği vardı  :tamamdir

ALPER.

yine yıkattım, gökhana diyoduk, yıkata yıkata bizim boyamız solacak :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: boralp - 05 Kasım 2011, 19:08:20
yine yıkattım, gökhana diyoduk, yıkata yıkata bizim boyamız solacak :)
Bişeycik olmaz kaplatırız ben bu gidişle kaplatıcam galiba parlak kırmızı mattan vaz geçtim iniyorum şimdi benim kızı yıkamaya  :D