Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 43 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 02 Kasım 2011, 19:17:18
otomobilime değilde kendime birşey yaptım opisde işe başlıyorum yarın vw sever olarak zor olcak :)
Sağlık olsun ekmek parası  :)
ADK

MeTHea35

otomobilime değilde kendime birşey yaptım opisde işe başlıyorum yarın vw sever olarak zor olcak :)
hayırlısı olsun

ALPER.

hayırlı olsun kardeş

aykuttuncer

barut

Hayırlısı olsun Aykut. İnşallah gönlüne göre olur burası

dj_burak

aykutum hadi hayırlı olsun buldun sonunda bir iş tebrik ederim ilk maaşınla bi jant alırsın artık bana :D

ReDDeviL

Bugun yaptığım km yi aktarıyorum size

Sırasıyla Çekmeköy- Halkalı - 4.levent - Kurtköy - Pendik - Çekmeköy bu gidişte 1 yılda 30 000 yapcam ben  :D
ADK

nihilist_deniz

Bugun değilde yarın Bayram yolculuğuna çıkıyorum... Yaklaşık 700 km yol gideceğim... Hadi hayırlısı... Yola çıkacak herkese de iyi yolculuklar... :sevgi: :sevgi:
Golf: O bir tutku

ReDDeviL

Kazasız Belasız yolculuklar herkese..
ADK

nihilist_deniz

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 04 Kasım 2011, 23:00:12
Kazasız Belasız yolculuklar herkese..

Yollar baya yoğundur şimdi dikkatli gitmek gerek...

ReDDeviL

İstanbulda akşam 6-8 arası olan trafik ten az çok anımsayabiliyoruz  ;D
ADK

nihilist_deniz

İstanbulda trafik strestir bbayram zamanı işiniz zor kolay gelsin vallahii  :tamamdir :tamamdir

ReDDeviL

Alıntı yapılan: nihilist_deniz - 04 Kasım 2011, 23:10:21
İstanbulda trafik strestir bbayram zamanı işiniz zor kolay gelsin vallahii  :tamamdir :tamamdir
Saol abi :)
ADK

o.bilge

Bayramda arabasız gitmeye karar verdim, verdik. Gideceğim yer yakın, izmit. O yüzden bu bayram vazgeçtim arabamdan. Oysa ki bu benim arabamla ilk bayramım. Yarın onunla bayramlaşıp, az biraz tur atıp vedalaşacağım. Bayram dönüşü görüşmek üzere