Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Proje tamamlandı yoruma açık VW MK2 :)) - Sayfa 4

Proje tamamlandı yoruma açık VW MK2 :))

Başlatan oktaygedikli, 06 Haziran 2011, 22:56:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

oktaygedikli

Sağolun arkadaşlar Hepimize hatta ALLAH hiç kimseye kaza bela vermesin  :saygılar

oktaygedikli

BİLAL kardeşim evet aslında birşey yapmaya gerek yoktu fakat bu araç şu an 2. aracım sınıfına gecti bu aracım yeni peugeot 106 aldım 1998 model xr klimalı 58.000 km boyasız+hatasız cok temiz bir arac onu sürüyorum günlük işlerde peugeot u alınca bunu satmak taraftarı oldum bir ara gecen ayda biraz maddi acıdan sorunlar yasadım ama su an hersey halloldu cok şükür böylece dedim bu aracım da boşta kaldı ee biraz oynamak sart oldu :sevgi: inanın o kadar seviyorumki sürmeye kıyıyorum suan inan  :sevgi: c.tesi motor bakımını yaptırdım yagı suyu filitreleri v.s. ön yayları gti yay ile değiştim iş yerimin önüne çektim aracı 4 gündürde gelen malzemeleri tek tek takıyorum bugun biticek tüm işlem aracın yıkanması gerek yarın temiz halde yeni fotolar ile  :))  tüm arkadaşlara sunulucak  :saygılar

oktaygedikli

ön sinyalleri değiştim  parklı kristal siyah sinyal taktım  :D

oktaygedikli

ve ön son olarak far kaşını araç rengine boyatıp taktım  :saygılar

oktaygedikli

ReDDeviL

Maşallah çok güzel araç nazar değmesin  :tamamdir trabzona sevgilerle  :) :) :) :)
ADK

nizam

çok güzel keyfi ile binersin inşallah mk2 çok güzel araç lego gibi sök tak :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

oktaygedikli

:D lego gibi sök tak sevdim bunu  :D  sağolun kardeşlerim istanbul ada trabzondan sevgiler  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi: son fotolarıda şimdi ekliyorum

oktaygedikli

vites topuzu kenardan yırtıktı ve alt plastik kızağı kırıktı onları almanyadan orjinalini getirip değiştim

oktaygedikli

kapı kolları deforme olmuş ve alt ceplerin kapakları kırıktı onlarıda almanyadan getirip değiştim

oktaygedikli

çamurluk sinyalleride siyah kristal olarak değiştim

oktaygedikli

Ve arka stoplar  :D kırmızı siyah olarak değiştim