Kumanda ile bagaj açma

Başlatan joshuamckee, 31 Ekim 2011, 23:33:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tunataskiran

valla hocam servis umurumda değil aranızda yapan arkadaş varsa anlatsada yapsak:d çok süper olcağından eminim:D

o.bilge

Alıntı yapılan: tunataskiran - 03 Kasım 2011, 00:04:25
valla hocam servis umurumda değil aranızda yapan arkadaş varsa anlatsada yapsak:d çok süper olcağından eminim:D

bence de süper olacak. oldukça karizmatik olur. 50 100 metre uzaktan bagajı açmak.. o bagajı açarken gelen "tak" sesi... şimdiden acayip hoşuma gitti

tunataskiran

soldier06

Geçenlerde Seat'ın forum sitesinde okumuştum ( Leon'a kumanda ile bagaj açma nasıl yapılıyor diye)...Golf 6 da süspansiyonları sütuna bağlayan ara V aparatını çevirmek yeterli oluyordu diye yazmışlardı... Denemek lazım..Hatta yarın deniyecem :)

o.bilge

Alıntı yapılan: tunataskiran - 02 Kasım 2011, 23:21:15
valla hocam bu mesajo yazdıktan sonra vw servisi aradım aldığım cevap bi amortisör değiştirerek olcak iş değil passatlarda var bu sistem onunda menteşe sistemi çok farklı sizin aracınızdan menteşe sistemi o bagaj kilit pim sistemi hepsinin değişmesi gerekir diye bir cevap aldım. söyleyen kişinin yalancısı olarak sizlere aktarıyorum :D
arkadaşlar bizim araçlarda bagaj açma düğmesine basarsanız kilidi açıyor, basılı tutarsanız direk atıyor ama kapağı kaldırmıyor. Yani kilit milit değişmesine gerenk yok. Tık diye kapak açılıyor bizzat denedim 2-3 saat önce

Atay

Food's life! Learn it.

ReDDeviL

ADK

AG0463

amortisörleri de değiştiriyoruz yalnız. model numarasını belirtmiş orda. =)
GTD

tonysparkov

Alıntı yapılan: AG0463 - 23 Kasım 2011, 19:12:39
amortisörleri de değiştiriyoruz yalnız. model numarasını belirtmiş orda. =)

amortisörler ne kadardır acaba :) fiyat alan oldu mu

ukordell

bence bu konuyu aydınlık getirelim bende düşünüyorum bir ara vaz geçtima ama güzel yaptıralım  :D