Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Jant rengi tavsiyeniz ? - Sayfa 4

Jant rengi tavsiyeniz ?

Başlatan ReDDeviL, 01 Kasım 2011, 02:28:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Siyah i20 ye jant rengi Tavsiyeniz ?

Bronze
8 (42.1%)
Silver
3 (15.8%)
Gold
1 (5.3%)
Gun metal
3 (15.8%)
Black
2 (10.5%)
White
2 (10.5%)

Toplam Oy Verenler: 19

ReDDeviL

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-lastik-jant-japon-spoon-modeli-15-jant-60053926/detay/ bu jant nasil sizce ? Sonucta alacagi spoonlarda orhinal olmadigindan bu jantla kaliteleri aynidir ne dusunuosunuz
ADK

cavanozz

altan al artık şu jantları..   :saskin:
yeni yine yeniden..!! 8)

rsb

keskinin modellerine göz atsan altan ...siteden  ıspartadan bi arkadaş keskin veriyodu çok uygun fiyata alıp bi boya biraz bakım  cillop olurdu ... jantlarla bile olsa  german olurdun :)

ReDDeviL

O zaman alamadim hem jantlar guzeldi fiyatida uygundu ama et degeri falan fazlaydi ofsetli dusunmuyorum yada fazla ofset , arabanin rengi siyah oldugundan en cok one cikan sey jant olucak aceleye getirmiyorum o yuzden bol bol aternatifimiz olsun :D
ADK

AG0463

bronze iyi'dir. Can'dır =))
GTD

by_burak

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Kasım 2011, 14:28:47
O zaman alamadim hem jantlar guzeldi fiyatida uygundu ama et degeri falan fazlaydi ofsetli dusunmuyorum yada fazla ofset , arabanin rengi siyah oldugundan en cok one cikan sey jant olucak aceleye getirmiyorum o yuzden bol bol aternatifimiz olsun :D

Benim araçta siyah.Şu an beklemedeyim sen jantı koyunca 5x100 ünüde ben atıcam  :D

aykuttuncer

ReDDeviL

Alıntı yapılan: by_burak - 02 Kasım 2011, 17:38:22
Benim araçta siyah.Şu an beklemedeyim sen jantı koyunca 5x100 ünüde ben atıcam  :D
hahaha  :D iyi taktik dostum , forum şuan bana jant bulma telaşına girdi zaten , sebeplenirsin sende  :)

Bu arada anketi renk olarak değiştirdim ,rengi bir belirleyimde araştırmamız daralsın biraz  :)
ADK

ReDDeviL

ADK

AG0463

MTL06 benim jantlara cok benziyo. siyah araba da da guzel durabilr. =)
GTD

ReDDeviL

Forumdan bir arkadaşımız önerdi ava markayı daha önce hiç duymadım yeni yeni çıkıyor heralde piyasa modelleri güzelmiş
ADK

ReDDeviL

ADK

AG0463

ooo aynen aynen :D  ama ortası farklı sadece :D :D

not: bu arada rengi daha koyu benim jantların bu altın sarısı benim ki bronz.
GTD

ReDDeviL

photoshop tan anlayan varmı paintte jantı yerleştirmeye çalıştım iğrenç oldu  :D
ADK