Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
GOLF MK IV...77 - Yeni araç 90 TD JETTA... - Sayfa 72

GOLF MK IV...77 - Yeni araç 90 TD JETTA...

Başlatan gültekin77, 22 Mayıs 2010, 21:26:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ALPER.

maşallah maşallah :) kazasız belasız :)

abi yanlız böyle de comfopacific oldu araç  ;D şu arka stopların turuncu yeriyle, geri vitesin oraya sadece füme folyo mu çektirsen? :D

gültekin77

Alıntı yapılan: boralp - 30 Ekim 2011, 21:40:27
maşallah maşallah :) kazasız belasız :)

abi yanlız böyle de comfopacific oldu araç  ;D şu arka stopların turuncu yeriyle, geri vitesin oraya sadece füme folyo mu çektirsen? :D

Sağol Ali kardeşim, :)
Bi ara pasific stopları baya bi niyetlendim vazgeçtim sonra,senin dediğin de güzel olur aslında,ama benden bu kadar.
Araba bende kalmayacak gibi,biraz da alacak arkadaş yapsın. :)

gültekin77

white quattro

:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

Bu aracı bi ayrı seviyorum maşallahh...
quattro

gültekin77

Alıntı yapılan: white quattro - 02 Kasım 2011, 01:04:20
:sevgi:  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:

Bu aracı bi ayrı seviyorum maşallahh...

Teşekkürler Hakan,
Ben de seviyorum ama bu aralar sevdiğim şeylerden ayrı düşüyorum. :'(

ALPER.

abim ne güzel bir insansın sen yaa tamponda boya var yazmışsın :)

abi tamponda olan boya, boya sayılmaz ki :

senin yazacağın sol ön çamurluk boyalı idi, geçen basit bir kaza yaptım, sağ ön kısımda resimdeki kaza sonucu az bir boya oluştu.

bizim milletimize kaputta boya versen kediye su fırlatmışsın gibi tüyleri kalkıyor çünkü.kimse senin kaputun ucundaki 3 cm lik yerden bahsettiğini anlamaz, anlasa da fiyat kırmaya çalışır.Parçalar komple boyalı değil abi, yarım yarım, hatta çeyrek+ çeyrek yarım parça son kazadan artı sol ön çamurluk boyalı bu, bitti

ALPER.

ha bu arada söyleme sakla demiyorum kimse yanlış anlamasın da, detayları kendin açıklamak yazmaktan daha iyidir abi.çünkü aracın çok temiz, ziyan olmasın.Hayırlısı olsun

gültekin77

gültekin77

Alıntı yapılan: boralp - 02 Kasım 2011, 08:18:44
abim ne güzel bir insansın sen yaa tamponda boya var yazmışsın :)

abi tamponda olan boya, boya sayılmaz ki :

senin yazacağın sol ön çamurluk boyalı idi, geçen basit bir kaza yaptım, sağ ön kısımda resimdeki kaza sonucu az bir boya oluştu.

bizim milletimize kaputta boya versen kediye su fırlatmışsın gibi tüyleri kalkıyor çünkü.kimse senin kaputun ucundaki 3 cm lik yerden bahsettiğini anlamaz, anlasa da fiyat kırmaya çalışır.Parçalar komple boyalı değil abi, yarım yarım, hatta çeyrek+ çeyrek yarım parça son kazadan artı sol ön çamurluk boyalı bu, bitti

Alıntı yapılan: boralp - 02 Kasım 2011, 08:21:20
ha bu arada söyleme sakla demiyorum kimse yanlış anlamasın da, detayları kendin açıklamak yazmaktan daha iyidir abi.çünkü aracın çok temiz, ziyan olmasın.Hayırlısı olsun

Teşekkür ederim Ali abim,

Bildiğim ne varsa yazdım kimse bunu niye yazmamışsın diye sormasın sonra,ben yine gerekli şeyi söylerim. :)
Bence olması gereken budur.

TEYOLOGY

Alıntı yapılan: gültekin77 - 02 Kasım 2011, 10:19:44
Teşekkür ederim Ali abim,

Bildiğim ne varsa yazdım kimse bunu niye yazmamışsın diye sormasın sonra,ben yine gerekli şeyi söylerim. :)
Bence olması gereken budur.

tek kelimeyle HELAL. hala senin gibi insanların olduğunu görmek insana umut veriyor. bu kadar yalan dolan üç kağıdın arasında dürüst insanlar görmek, bir yanda patlamış kulesi eğilmiş şasisini doğrultup boyayıp, çizikten dolayı boyandı diye tanıtan insanlar varken olanı biteni olduğu gibi yazman gerçekten örnek bir davranış. helal olsun.
Kamış ses verince ney oldum sanır, İplik gerilince yay oldum sanır.
Sarayda oturmakla padişah olmaz kişi,
Abdal ata binince bey oldum sanır.

gültekin77

Alıntı yapılan: TEYOLOGY - 02 Kasım 2011, 13:42:57
tek kelimeyle HELAL. hala senin gibi insanların olduğunu görmek insana umut veriyor. bu kadar yalan dolan üç kağıdın arasında dürüst insanlar görmek, bir yanda patlamış kulesi eğilmiş şasisini doğrultup boyayıp, çizikten dolayı boyandı diye tanıtan insanlar varken olanı biteni olduğu gibi yazman gerçekten örnek bir davranış. helal olsun.

Teşekkür ederim.
Beni mahcup ediyorsun Tolga,bende bir şey yaptığımı zan edeceğim şimdi,

Doğruluğun,dürüstlüğün insana bir şey kaybettirmeyeceğine  inanıyorum.

ALPER.

abi 2. iletimde de dedim, söyleme demedim zaten, ama iyi niyetin suistimal eden çok, tampondaki boya boyadan sayılmaz zaten literatürde :)

onu demeye çalıştım