amortisör hakkında yardım

Başlatan umut_mk4, 31 Ekim 2011, 18:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umut_mk4

arkadaslar herkese iyi forumlar. Golf 4 aracım var bozuk yolda giderken arka amortisörler küt küt vuruyor ozellikle soguk havalarda  ama yagıslı havalarda bu durum meydana gelmiyor. Sizce amortisör patlak mı yoksa amortisör lastıklerinden veya aracın lastıklerınden mi??? Cevaplarınız için simdiden tesekkürler
2015 1.4 125ps highline

mussel

Bence aracın arka torsiyon burçları boşluk yapıyor.Amortisör patlak dahi olsa o şekilde hissetmezsiniz.
03.06.2005

umut_mk4

2015 1.4 125ps highline

nizam

salıncak burcu diye geçer yuvarlak birşeydir. ekstra olarak amortisör takozlarınıda kontrol ettirin
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Sesizlik

Umut kardeş amortisör takozları var arkada iki tane.Ben yetkili serviste değiştirmiştim.Faturadan olmadı fiyatada bakarız.Onlara bi baktır derim.

Zamanla onlar eskiyor ve yırtılıyor.Kasisten yavaşın biraz üstü geç tak diye vurur.Kesin orada sorun var demiyorum ama onlarada bi baktır derim.Belki olabilir.

umut_mk4

arkaslar insallah sorurun bu dedıklerinizdedir  ;)
2015 1.4 125ps highline

mussel

03.06.2005

umut_mk4

amortisor saglam cıksın diger parcalar kolay....... Arkadaslar  nasıl uzun suruyor mu amortisor takozu ile salıncak burcu degişimi??????
2015 1.4 125ps highline

Sesizlik

Ben 110.000 km bakımı için gittim.Yetkili serviste yaptırdım.Başka parçalarda değişti.Ön burçlar iç aks körükleri porya;triger seti,termostat vs vs.Araç 3 gün serviste kaldı.Bu üç günlük süreç zarfında arka takozlarda değişti.Tam anlamı ile ne kadar zaman alır bilmiyorum.Ama tahminimce 1/2 yarım gün sürmeden biter işin bence.

htmetin

Arka amortisörler, önler kadar darbeye maruz kalmadığı için genelde daha sağlıklı kalmayı başarırlar. Muhtemelen Amortisör takozların gidiktir.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

umut_mk4

arkadaslar simdide sag arka lastıgin oralardan şıkırtı gelmeye basladı.
2015 1.4 125ps highline