cam filmi için tavsiye

Başlatan discox, 31 Ekim 2011, 00:08:19

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

discox

beyaz 6r ım için istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğiniz uygun bi yer var mı ve sizce kaç numara yaptırmalıyım
teşekürler şimdiden

AG0463

aksaray  ;D ;D

yaptırmayanı dövüyolar.  :bekleriz: :bekleriz:

2 numara yeterlidir ya =)
GTD

discox

aksaray da sabitbi yer varmı nere olursa oolsun mu :)

o.bilge

metalik siyah poloya 2 numara çok mu dikkat çeker? 1 yeter mi illa 2 mi?

ReDDeviL

Bende yakın zamanda 1 numara yaptırdım ultraviyole , sadece arka cam ı 2 numara yaptırdım siyah arabaya 1 yeterli bence hem muanedede sıkıntı olmuyor maslakta bilindik bir yere yaptırdım.
ADK

AG0463

Alıntı yapılan: discox - 31 Ekim 2011, 00:12:23
aksaray da sabitbi yer varmı nere olursa oolsun mu :)

yok abi ne sabit bi yeri gidip bak işte. geçen gittiğim de q7 ye yapıyolardı. bi tane de range rover sırada bekliyodu. :D tipini beğendiğine yaptır :D:D:D
GTD

aytact

bence 2 her zaman daha güzel ya..

hangi renk arabada görürsem görim 1 hafif kalıp içeriyi gösterdiği için görüntüyü bozuyor ama 2 numara filmde çok güzel gösteriyor....
SABIR; Boyun Bükmek Değil, Mücadele Etmektir ! ! !

o.bilge

Alıntı yapılan: aytact - 31 Ekim 2011, 11:40:04
bence 2 her zaman daha güzel ya..

hangi renk arabada görürsem görim 1 hafif kalıp içeriyi gösterdiği için görüntüyü bozuyor ama 2 numara filmde çok güzel gösteriyor....
2 numara polisle sorun yaşatır mı acaba? veya ön cama 1 numara uygulasak?

TwinCept

Kendinden kararar colormatik cam filimleri çıktı arkdaslar güneşi gördümü dahada kararıyor bizim burda bizzat uygulayan var ben ön camda dahil 1 numara çektirmeyi düşünüyorum polislerin o zaman gözüne çok batmassınız.Colormatikler gayet hoş düşünün derim

by_burak

dikkat edin bence.aksarayda film çektirip sonra mor renge dönen siyah filmler çok gördük.yer neresi olursa olsun araştırın.benim önerebileceğim yer avcılarda drag tuning.90 tl ye 1 numara çektirdim gerçekten süper işçilik var adamda.

o.bilge

Alıntı yapılan: by_burak - 31 Ekim 2011, 11:59:54
dikkat edin bence.aksarayda film çektirip sonra mor renge dönen siyah filmler çok gördük.yer neresi olursa olsun araştırın.benim önerebileceğim yer avcılarda drag tuning.90 tl ye 1 numara çektirdim gerçekten süper işçilik var adamda.
+1

llumar 200 dolara çekiyormuş sanırım. bayramda bizim enişteyle konuşucam. izmit'te tuner kendisi. ya ona çektiririm bi 3M yada beni bir yere yönlendirir

tonysparkov

ben üsküdar llumar ahmette yaptırdım, 2 numara, çok güzel işçilikleri var bilen bilir, 280 tlydi sanırım, yan ve arka camlar için. avrupa yakasında llumar yetkili bayisi vardır elbet ama işçilik çok önemli, iyi araştırmak lazım

discox

Alıntı yapılan: by_burak - 31 Ekim 2011, 11:59:54
yer tam olarak nerde acaba

mukusar

Ben kendi arabama ön cam 1 diğer camlar 2 numara çektirdim.Ve yer florya da.işçilik gayet güzel 1 senedir kullanıyorum filmleri memnunum.florya ışıklar garanti bankası altı sonax.çetin usta.
G T I