Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
34 GS 1036 Polo ( syf 10 foto günceli)

34 GS 1036 Polo ( syf 10 foto günceli)

Başlatan ggtoker, 31 Ekim 2011, 00:47:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

hoşgeldin ..
Araç kaç model sportline mı değilmi bilgilendir bizi  :)
ADK

ggtoker

hb.

araç 1995 model 2000 trafik çıkışlı 1.6.......

ufak bir kaç eksiklerim awr... onlarıda en kısa zamanda temin etmeye calışacagım......

cengo26

güle güle binin allah akza bela vermsin.aracınzıda hidrolik direksiyon varmı ? bide kaça aldınız ? (söylemek zorunda değilsiniz :D) bu arada alttaki petekli panjura bayıldım  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

ggtoker

Alıntı yapılan: cengo26 - 31 Ekim 2011, 01:21:55
güle güle binin allah akza bela vermsin.aracınzıda hidrolik direksiyon varmı ? bide kaça aldınız ? (söylemek zorunda değilsiniz :D) bu arada alttaki petekli panjura bayıldım  :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi: :sevgi:

teşekkür ederim ...... hidrolik direksiyon klima mevcut..... aldığım arkadaş sağ olsun onun becerısı ve hayal gücü:D

ReDDeviL

Benden sana tavsiye jantlarını değiştirmelisin , veya o kadar masrafa gerek yok bu jantları gidip güzel bir şekilde beyaza boyat ve çıkan sonuç karşısında büyülen ,ön logo yuda siyaha kaplat yada kapla :) Çok yakışacaktır kesinlikle yapmalısın :tamamdir
ADK

5ani5 mk2

hayırlı olsunn arka vw ablemini sök.) app plaka yaptır. konsolda double ekran göm baska bi eksk yok gibi:)
Exclusive Garage

alper19

masallah cok guzelmis araciniz rengine bayildim  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

suskun

maaşallah kazasız belasız
H.G WORKS

white quattro

Maşallah  :sevgi:

İyi günlerde kullanın Alper'in dediği gibi aracın rengi gerçektende on numara  :tamamdir

Arkadaki spoyler ve yan marşpiyerdeki fiberlerden kurtulman dileğiyle  :saskin:
quattro

ReDDeviL

ön panjurdaki amblemi siyah kapla jantlarıda beyaza boya 8)
ADK

mussel

03.06.2005

ggtoker

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 31 Ekim 2011, 08:58:18
Benden sana tavsiye jantlarını değiştirmelisin , veya o kadar masrafa gerek yok bu jantları gidip güzel bir şekilde beyaza boyat ve çıkan sonuç karşısında büyülen ,ön logo yuda siyaha kaplat yada kapla :) Çok yakışacaktır kesinlikle yapmalısın :tamamdir

niyetim jantları değiştirmek.... borbetmı koysam yoksa baska bi jantmı hala karar veremedım... boyatmakta aklımdan geçti fakat iş dolayısıyla fazla vaktım olmuyor.... sakaryada varmı yokmu bılmıyorum jant boyayan yerler....