Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 41 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

by_burak

Bugün baştan sonra bi temizlik yaptım araçta.Resmen aracın orjinal rengi ortaya çıktı.Uzun zaman olmuş yıkamayalı  :)

Arka plaka aydınlatma ampüllerinide değiştirip beyaz yaptım ;)

PoloGTI

Kurtuluş abiye rcd200 aldık Kargoyu gonderdik.Hayırlı olsun abi ;)
Vw Polo 6N

SeyitE

Ucu aşşağıya bakan egsoz ucu taktırdım bir iki gün önce, bugün ise güzel ve büyük bir açık hava filtresi taktırdım HKS arıyordum bulamadım adam onun yerine güzel bi filtre önerdi ama filtre gibi değil delikli delikli demir al bunu yıka yıka kullan dedi :D yeniden cuff cuff turbonun sesi çıka çıka gezmeye başladım :D

ReDDeviL

ADK

nizam

el freni tellleri
arka balatalar
cam filminin sökülmesi
kaucuk paspas
100 tl lik mazot

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

AG0463

GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 30 Ekim 2011, 13:16:25
sadece bakıp izledim yavrumu.
ben de yapıyorum onu ara sıra. hava güzel olsa, çekicen deniz kenarına, koyucan karşısına bi masa, iki tek atıcan gün batımına karşı...

bugün gittim bir trafik setini karıştırdım. içinden yangın tüpü çıkmadı. mecburi galiba değil mi?

ReDDeviL

5500 Km ye gelmiş bulunmaktayım  :)
ADK

gültekin77

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 30 Ekim 2011, 22:19:05
5500 Km ye gelmiş bulunmaktayım  :)

Nicelerine kazasız belasız inş.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

ReDDeviL

Alıntı yapılan: gültekin77 - 30 Ekim 2011, 22:25:29
Nicelerine kazasız belasız inş.
Saol abi 2 ay oldu daha alalı  gidiyor km ler vallahi , ilk 10.000 de veya 1 sene dolunca gelirsin demişlerdi bu gidişte 4 5 ayda olcak bu iş  :D
ADK

aykuttuncer

bugun benım arabam yok ama arkadasımın mk1 ını toplama asamasındayız onun ıc aksamı jet tasıyla temızledık falan guzel oluyor gıt gıde

AG0463

Alıntı yapılan: o.bilge - 30 Ekim 2011, 21:43:06
ben de yapıyorum onu ara sıra. hava güzel olsa, çekicen deniz kenarına, koyucan karşısına bi masa, iki tek atıcan gün batımına karşı...

bugün gittim bir trafik setini karıştırdım. içinden yangın tüpü çıkmadı. mecburi galiba değil mi?

yangın tüpü vermiyorlar. ama mecburi sanırm. ben migrostan almıştım. bizim aracın bagajda sol tarafta tüpü sabitlemek icin bi boşluk var oraya uygun boyutta al koy bi tane dursun. sana lazm olmasa trafikte birine lazm olur. belli olmaz :D
GTD

o.bilge

Alıntı yapılan: AG0463 - 31 Ekim 2011, 00:26:09
yangın tüpü vermiyorlar. ama mecburi sanırm. ben migrostan almıştım. bizim aracın bagajda sol tarafta tüpü sabitlemek icin bi boşluk var oraya uygun boyutta al koy bi tane dursun. sana lazm olmasa trafikte birine lazm olur. belli olmaz :D
o boşluk kaç zamandır aklımdaydı bi bakayım dedim trafik setine. daha dışında naylonu duruyodu açtım naylonu çantasının sırtı cırt cırtlıymış. içinde yangın söndürücüden başka her şey var. almak llazım ufak bir tane. Allah kullandırtmasın hiçbirimize

SeyitE

Ara sokaktan yola fırlayan Mercedesle tokuşturdum  >:(