Polo 6R Exclusive

Başlatan Enka53, 16 Ekim 2011, 23:33:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

o.bilge

interlagos 10 numara. 15" değil mi?

TwinCept

Enka53

Evet 15' interlagos , bencede şahane oldu
Hepsi Beyaz , Hepsi TDI , Hepsi DSG , Hepsi VW

white quattro

Küçük kalmış biraz ama beyaza yakışmışş
İyi günlerde kullanın ;)
quattro

AG0463

16 hatta 17 olsaymış süper olurmuş. kazasız belasız günlerde kullanın
GTD

mronbas

Alıntı yapılan: Enka53 - 17 Ekim 2011, 20:58:53
türkiyede var Ankarada satan bir arkadaş var . Salı yada Çarşamba yanına uğrayacağım yeni gelecek olan polo 1.6 TDI dsg için alacağım bir tane.
Bu direksiyonu Ankara'da nereden temin edebilirim. Ben Antalya'dayim ayrıca Ankara'dan alsam Antalya'da montaj yaptirabilirmiyim?

mronbas

Bu arada kazasız belasız gunler dilerim. Hayırlı olsun.

Enka53

Alıntı yapılan: mronbas - 27 Ekim 2011, 23:46:07
Bu direksiyonu Ankara'da nereden temin edebilirim. Ben Antalya'dayim ayrıca Ankara'dan alsam Antalya'da montaj yaptirabilirmiyim?
Ankara Vopar    google da arat telefonlarına ulaşırsın.

ukordell

Alıntı yapılan: o.bilge - 27 Ekim 2011, 10:39:44
interlagos 10 numara. 15" değil mi?
bende aracıma düşünüyorum ama 5x100 yok dediler bende araştırdım 5x112 var
bende bu jantları takıcam belki 16 yalabilirim..varmı bunda 5x100 ?

ukordell

iyi günlerde kullanın kaça aldınız jantları?

Enka53

600 TL İstanbul sel otomotivden aldım . Jantlar 15' ve sanırım firmada 1 takım vardı . Çünkü ben aldıktan sonra ilanı kaldırdılar .
Jantı taktirdimtan sonra aracın görüntüsü çok değişti , şahane oldu . Güzel olan bir noktada lastik çap ve boyutuyla oynamadığımız için yakıt tüketimi artmadı , estetikle bütünleşen bir ekonomi yakaladık .

o.bilge

Alıntı yapılan: Enka53 - 28 Ekim 2011, 22:03:30
estetikle bütünleşen bir ekonomi yakaladık .
bu cümle olay yaratır, olay!

AhmetH

Yeni aracınız hayırlı olsun  :)

Bu konuda tecrübeli olduğunuz su götürmez  gerçek dolayısı ile konunuzu baltalamadan hemen kısa bir soru sormak istiyorum

bu çok fonksiyonlu direksiyondan edinsem yol bilgisayarı ve hız sabitlemeyi direksiyondan kumanda edebilirmiyim yoksa ayrı parça yada parçalarmı gerekli  olacak vede kendi hava yastığımı kullanabilecekmiyim ?

araç polo bluemotion bu arada.

Enka53

Çok fonksiyonlu direksiyon yol bilgisayarı ve ses sistemi + Bluetooth GSM i kontrol eder fonksiyonlara sahiptir . Hız sabitleme kontrolü sol kol dediğimiz sinyal kolu üzerindeki bir sistemdir . Bu direksiyonu edinmek size hız sabitlemeyi kontrol etme şansı sağlamaz . Hız sabitleme ve yol bilgisayarını kontrol edebilir kollar ve kablo seti kufatec adlı bir firmanın ürünüdür ve bu ürün kendi web sitesinde satışa sunduğu VW için üretilmiş yedek parçadır.