Jant Seçimi

Başlatan ReDDeviL, 23 Ekim 2011, 23:58:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ReDDeviL

Arkadaşlar  içime sinen bir model bulabilirsem 4x100 15 inç jant alıcam bir süre sonra ama  seçici oldugumdan şimdiden araştırıyorum , çünkü almışkende kaliteli birşey alıcam  önerebilceğiniz jant marka ve modellerini bekliyorum. Oz racing lere baktım çok pahalı  :D
ADK

Onamdar

enkei tarzı belki hoşuna gider rpf01 filan beğendiğim bir modeldir...
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

dj_burak

bende jant bakıyorum bu sıralar gözüme kestirdiğim güzel bişey olursa almayı düşünüyorum ama arkadaş oz racinlere pahalı demiş ki banada pahalı geldi sen enkei demişsin enkeiler çok pahalı hacı ya :)

Onamdar

ikinci el bakcan hacı şanslıysan bulursun uygun :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

ReDDeviL

4x100 lazim bana fiyat olarakta 1 lira en fazla dusunuyorum bu paraya alabilcegim en cok yakisabilcek bir jant ariyorum arac rengi siyah , burak oz racing in 35 yil jantiydi galiba fiyati 4 bin kusur lira bunedir abi ;D
ADK

cavanozz

lastik de  değişeceksen bin liraya zor bulursun  :)
yeni yine yeniden..!! 8)

ReDDeviL

Lastik leri dahil etmiyorum can abi , acele edip uzak dogu jant almaktansa biraz bekleyip saglam jant alicam sirdf janta 1 lira ayircam
ADK

AG0463

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 23 Ekim 2011, 23:58:22
Arkadaşlar  içime sinen bir model bulabilirsem 4x100 15 inç jant alıcam bir süre sonra ama  seçici oldugumdan şimdiden araştırıyorum , çünkü almışkende kaliteli birşey alıcam  önerebilceğiniz jant marka ve modellerini bekliyorum. Oz racing lere baktım çok pahalı  :D

elimde 4x100 sac jant var 4 adet. 2000model opel astradan cıkma fiyatta anlaşırsak verebilrim. :D:D
GTD

ReDDeviL

Alıntı yapılan: AG0463 - 25 Ekim 2011, 01:48:39
elimde 4x100 sac jant var 4 adet. 2000model opel astradan cıkma fiyatta anlaşırsak verebilrim. :D:D
Saol kardeşim lazımsa bende sana kapak vereyim 4 adet  :D
ADK

5ani5 mk2

4x 100 16 inç. o.z 35. yıl çıkma jant var bi abimizde beyaz jant alıcagı için satıyo lastiklerde üstünde ister beraber ister jantları vereiriz:):)
Exclusive Garage

AG0463

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 25 Ekim 2011, 09:18:46
Saol kardeşim lazımsa bende sana kapak vereyim 4 adet  :D

ahahha =)
GTD

ReDDeviL

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 25 Ekim 2011, 10:46:15
4x 100 16 inç. o.z 35. yıl çıkma jant var bi abimizde beyaz jant alıcagı için satıyo lastiklerde üstünde ister beraber ister jantları vereiriz:):)
15 inc dusunuyorum , saol teklif icin :)
ADK

5ani5 mk2

:)spor yay takıcakmısın
Exclusive Garage

ReDDeviL

ADK