bir kaç foto.. forever bbs rs... ARTIK YOK :(

Başlatan cavanozz, 17 Temmuz 2011, 22:02:25

« önceki - sonraki »

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

suskun

H.G WORKS

Hayri

maşallah bbsler çok yakışmış  :tamamdir egzos kafasını beğendim. aradım ama bulamadım  :( çakmalar dolu ve hemen pas tutuyorlar..

gültekin77

Nizam espirilerin yenilikleri gölgede bırakmış. :D

Hayırlı olsun Can,Maşaallah güzel olmuş, nazarsız,kazasız... :)
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

htmetin

Güzel günlerde kullan can. Arabaya özgüven aşılamışsın, Albenisi vardı o da artmış.. Güzel günlerde nazarlardan korusun Rabbim.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

htmetin

Gündüz gözü ile bakmak lazım ama sanki önü biraz daha basmak mı istiyor ne? (neden bu kadar rahat yazıyorum? Çünkü Coilere güveniyorum)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

iyi dilekleriniz için çok teşekkürler arkadaşlar..  daha iyisi sizlerin olsun inşallah..  :)   coilleri taktığımızda orjinal jantlar vardı, bbs takınca biraz inmesi gerektiğini anladık.. daha önce de dediğim gibi kısmetse salı günü halledeceğim..  yarın gündüz gözüyle bir kaç foto koyarım  :saygılar
yeni yine yeniden..!! 8)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: gültekin77 - 21 Ekim 2011, 17:14:14
Nizam espirilerin yenilikleri gölgede bırakmış. :D

Hayırlı olsun Can,Maşaallah güzel olmuş, nazarsız,kazasız... :)
;D ;D
ADK

cnr_mk1

hadi hayırlı uğurlu olsun.güle güle eskit can abi.bbs nin tadı gerçekten cok baskaymıs cok tatlı olmus.  :)

cengizhan_mk3

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim .. Yakışmış basıncada ii ce göze batar hoş olur.  Bi hasan kaldı sanırım jant konusunda oda muratınkini alırsa oky dir  :D  :tamamdir

lostys

cavanozz

Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 21 Ekim 2011, 22:54:19
hadi hayırlı uğurlu olsun.güle güle eskit can abi.bbs nin tadı gerçekten cok baskaymıs cok tatlı olmus.  :)

eyvallah sağolasın caner

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 21 Ekim 2011, 23:08:32
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim .. Yakışmış basıncada ii ce göze batar hoş olur.  Bi hasan kaldı sanırım jant konusunda oda muratınkini alırsa oky dir  :D  :tamamdir

yok yok madem 5x100 takacak,  bbs ch taksın cuk diye oturur    :D  :D  ;D

Alıntı yapılan: lostys - 21 Ekim 2011, 23:31:21
hayırlı olsun :)

teşekkürler ilker kardeşim   ;)
yeni yine yeniden..!! 8)

5ani5 mk2

Abicim hayırlı olsunnn :) basık güncel kareler beklyoruz:)
Exclusive Garage