MK3 HAVA FLİTRESİ EK PARÇA SORUNU

Başlatan _GoLF_, 18 Ekim 2011, 19:50:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

_GoLF_

Arkadaşlar bnde bi golf var başa bela.. bi hava flitresi takim dedim adam sadece ek parçaya 100 tl dedi.. bunun başka bi çözümü falan yok mu?

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: _GoLF_ - 18 Ekim 2011, 19:50:06
Arkadaşlar bnde bi golf var başa bela.. bi hava flitresi takim dedim adam sadece ek parçaya 100 tl dedi.. bunun başka bi çözümü falan yok mu?
10 tl  tornacıya ver çözsün işini  benim arabadaki
[img[IMG]http://img818.imageshack.us/img818/4324/s7303772.jpg[/img]
By cengizhan_mk3 at 2011-10-10/img]

Onamdar

dostum hava akışmetre sensörünün üzerinde takılı olduğu metal boğazı sök hava filtresini bağlandığı kısımdan şablon al sonra hava filtrenide al eline çapını ölç sonra tornacıya git ne için kullanıcağını anlat ölçüleri ve şablonu ver 4 tane alyan başlı vida ve ona uygun somun al birde o metal boğazla yaptıracağın ek parça arasına conta kestir tamamdır. En fazla 20 liraya çok sağlam bir şekilde çözersin :D
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

cavanozz

böyle bir hava flitresinin bizim araca ne gibi yararı vardır ?
yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: cavanozz - 18 Ekim 2011, 21:01:11
böyle bir hava flitresinin bizim araca ne gibi yararı vardır ?
havası var can  ;D ;D

_GoLF_

çok teşekkür ederim dostm.. ama bn sordm plastk 100 tl dedi adam metalini tornacıya sordm 40 dedi.. bnde kaldım öle..

Halil_50

çok basit bir parça yani çok istemişler senden  >:(

5ani5 mk2

sennin hava ölçerinin çapında hava filitreler var direk takarsın ara parçaya gerek yok....
Exclusive Garage

Onamdar

maf sensörünü sökmesi lazım onun için çünkü 4 tane vidayla tutturuluyo maf ın boğazı ile stock filtre
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

5ani5 mk2

hım anladım torna işi var biraz o zman:)
Exclusive Garage

Halil_50

Alıntı yapılan: Onamdar - 19 Ekim 2011, 10:00:52
maf sensörünü sökmesi lazım onun için çünkü 4 tane vidayla tutturuluyo maf ın boğazı ile stock filtre
aynen  :tamamdir

_GoLF_

çok teşekkür ederim arkadaşlar ben bi metre alim elime onları ölçüp ucuz bi tornacı bulayım.. =) metali ney kullandınız pki?

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: _GoLF_ - 19 Ekim 2011, 23:14:47
çok teşekkür ederim arkadaşlar ben bi metre alim elime onları ölçüp ucuz bi tornacı bulayım.. =) metali ney kullandınız pki?
titanium  :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline