Akaryakıt zamları Sürekli Güncel

Başlatan ozmo, 14 Temmuz 2011, 23:02:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

odyseuss

Alıntı yapılan: brkdmr38 - 18 Ekim 2011, 00:24:49
Bu gidişle lüx olacak eskiye geri dönüş at arabası vergisi yok algısı yok yehu
Vw at arabası üretirse onu da alırız  :sevgi:

Ne yazık ki sürekli fakirleşen bir halk oluyoruz.  Allah yardımcımız olsun.  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

mustklc

ula ne zaman uzun yola çıkacak olsam zam geliyor anasını satiim. yarın bi gidip geleydim sonra yapsaydın zammını yahu  :'(
Araba binmek içindir..

o.bilge

beyler zamlardan korunmak isteyenlere taktik!

1. milli bilinç
milli maçlar, uluslararası sert çıkışlar, halkı galeyana getirecek bilumum olay, zammı örtbas etmek için kullanılıyor bu ülkede. euro 2008 zamanı türkiye çeyrek finale çıktı hemen 1 kuruş zam, yarı finale çıktı 1 kuruş daha.

siz siz olun. böyle bir olay oldu mu, gün bitmeden benzin istasyonlarına koşun. zamlı fiyatlardan bir nebze olsun etkilenmeyin.

2. indirimler

indirim dediğiniz 3-5 gün sürer. hemen depoyu doldurmaya bakın. yarın giderim falan diye sakın ertelemeyin. yarın bir bakmışsınız, 5 kuruş indirim olan benzin, 8 kuruş zamlanmış. unutmayın ki, indirim bittiği zaman yeni fiyat, eski fiyattan daha yüksek olacaktır.

cengizhan_mk3

bunlar biz seslenmedikçe  aykalanmadıkça hep onlar akıllı biz salak olacağız onların gözündede öyleyiz zaten kocaman bir gerizekalı topluluğu..

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 18 Ekim 2011, 23:21:20
bunlar biz seslenmedikçe  aykalanmadıkça hep onlar akıllı biz salak olacağız onların gözündede öyleyiz zaten kocaman bir gerizekalı topluluğu..

akıllı olsaydık 8 kuruş zam gelmezdi tek seferde. avrupada böyle bir şey olsaydı bak ne olurdu

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: o.bilge - 18 Ekim 2011, 23:22:35
akıllı olsaydık 8 kuruş zam gelmezdi tek seferde. avrupada böyle bir şey olsaydı bak ne olurdu
geçen yazdım millet zaten bahane arıyor vergi daireleri ssk lar kredi kartları milletin boğazına düğümlenmiş durumda zaten yaşam şartları .. Geçende dedim yunanistan , suriye, iran ,ırak, israil , amerika , geçende roma , emin olun böyle bir son bizide bekliyor fakar türk ün ki biraz daha farklı olur çünki onlar gibi zırt deyince dökülmeyiz biz yollara bide yılların birikmişliği içimizde sinsice bekliyor da bunun farkında değilller..

o.bilge

ne olacaksa bir an önce olsa da, daha fazla girmese. abi 4 lira olacak diye milletin ödü kopuyodu, şimdi 4.50 ye dayandı

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: o.bilge - 19 Ekim 2011, 00:43:26
ne olacaksa bir an önce olsa da, daha fazla girmese. abi 4 lira olacak diye milletin ödü kopuyodu, şimdi 4.50 ye dayandı
5 de olur o sorun yok hedef 2023  ;)

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 19 Ekim 2011, 00:46:03
5 de olur o sorun yok hedef 2023  ;)

2023'e çok var hocam. 6 bile olur maşaallah. 10'a kadar yolu var :) bir emekli amca vardı bilir misin? tüpüne zam, gazına zam, zam oğlu zam diyen. onun gibi kaldık vallahi, el elde baş başta. okadar diyoruz yok rcd510, yok jant yok sis farı... yakında benzin alamayacak hale geleceğiz haberimiz yok

cengizhan_mk3

depoyu şaş kaza full doldursak , sanki istasyonu aldıkta ilk taksiti ödüyoruz sanır, bir turist filan görse düşünsene 250 tl ye depo doldurduğunu ve parayıda gıcıklı hepsini 5 tl lik verecen bir deste ..

o.bilge

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 19 Ekim 2011, 00:52:11
depoyu şaş kaza full doldursak , sanki istasyonu aldıkta ilk taksiti ödüyoruz sanır, bir turist filan görse düşünsene 250 tl ye depo doldurduğunu ve parayıda gıcıklı hepsini 5 tl lik verecen bir deste ..
var o kafamda. hepsini 5 5 vermek

ozmo

anam pazartesi arabayı servise bıraktım yerine benzinli bir araç verdilr 50 Tl benizin aldım ibre oynamadı ula bu nasıl iş mazotlu araba kullanmaktan benzinli araç kullanmayı unutmuşum amanın 50 Tl ile ben dünyanın yolu yaparım benzinde 100 km yapsam öpüp başıma koyacağım  :-\

o.bilge

beyler size tavsiyem, yaşadığımız elim hadise, benzin zammı getirebilir.

90khan

Alıntı yapılan: o.bilge - 19 Ekim 2011, 11:48:07
beyler size tavsiyem, yaşadığımız elim hadise, benzin zammı getirebilir.
aranan bahane bulunmuş oldu hükümet için :/