İSTANBUL etkinliğine ne dersiniz?

Başlatan mukusar, 12 Ekim 2011, 17:41:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

cumartesi akşamı da olabilr tabiki. tarabya da guzel fikir.
GTD

kivanc2003

abi c.tesi aksamı tarabyada bulusma olmaz trafik felç

doguslu

Alıntı yapılan: o.bilge - 14 Ekim 2011, 00:27:26
yürüyerek bile gelirim hacı :D kozyatağındanım sen?
hacı bostancı sayılır suadiyeye yakınım.. görüşelim  ;)

arkadaşlar buluşma için güzel fotolar falan çekiceksek bence anadolu olsun...  :tamamdir
trafik, avrupa yakası için haftasonu büyük sıkıntı  :)

AG0463

Alıntı yapılan: doguslu - 14 Ekim 2011, 21:24:30
hacı bostancı sayılır suadiyeye yakınım.. görüşelim  ;)

arkadaşlar buluşma için güzel fotolar falan çekiceksek bence anadolu olsun...  :tamamdir
trafik, avrupa yakası için haftasonu büyük sıkıntı  :)

aynen trafik skıntı yaratır avrupada. anadolu daha uygun :D
GTD

o.bilge

avrupa yakasından gelecek arkadaşlara, buluşup konvoy halinde gelmelerini öneririm. istanbul biraz polo görsün değil mi yahu  :saygılar

DAS AUTO.

ama anlaşılan buluşma yerine bu gidişle anca  my nette okey oynayacağız ;D  ;D

AG0463

ahaha organizator ruhlu biri lazm bize :D:D buluşma buyuk ihtimal anadolu yakasında olacak ordaki arkadaslardan biri mekan seçerse daha uygun olur nası ulaşacagımızı felan da ona sorarız :D
GTD

doguslu

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 17 Ekim 2011, 08:43:44
   ama anlaşılan buluşma yerine bu gidişle anca  my nette okey oynayacağız ;D  ;D
aynen  :D
Alıntı yapılan: AG0463 - 17 Ekim 2011, 13:57:08
ahaha organizator ruhlu biri lazm bize :D:D buluşma buyuk ihtimal anadolu yakasında olacak ordaki arkadaslardan biri mekan seçerse daha uygun olur nası ulaşacagımızı felan da ona sorarız :D
biri bana mı seslendi ?  :D  :saygılar

arkadaşlar şöyle yapalım avrupa yakasından gelicek olanlara da çok uzak olmasın köprüden sonra hemen ulaşımın sağlanıcağı çamlıca/acıbadem civarında buluşup istediğimiz yere gideriz  :tamamdir istenilen her yere yakın ve orta nokta gibi gözüküyor. oradan caddebostan taraflarınada akarız konvoy halinde  :D  :D

DAS AUTO.

Alıntı yapılan: doguslu - 17 Ekim 2011, 14:32:40
aynen  :D biri bana mı seslendi ?  :D  :saygılar

arkadaşlar şöyle yapalım avrupa yakasından gelicek olanlara da çok uzak olmasın köprüden sonra hemen ulaşımın sağlanıcağı çamlıca/acıbadem civarında buluşup istediğimiz yere gideriz  :tamamdir istenilen her yere yakın ve orta nokta gibi gözüküyor. oradan caddebostan taraflarınada akarız konvoy halinde  :D  :D

Bana uyar..   cadde bostana akmak ii iii  ;)  bi tokyo drift müziği eksik  ;D

doguslu

Alıntı yapılan: DAS AUTO. - 17 Ekim 2011, 17:04:27
Bana uyar..   cadde bostana akmak ii iii  ;)  bi tokyo drift müziği eksik  ;D
el de var 1  ;D
haftaya cumartesi akşamı için uygunsanız yerde uygunsa ses çıkarın  ;D
havalarda açıyormuş cumartesiye  :D

mukusar

yer tarih ve saat verin yeter,herkes gelir bence anadolu yakasındaki arkadaşlar ilgilenirse daha iyi olur
G T I

doguslu

Alıntı yapılan: mukusar - 17 Ekim 2011, 17:44:42
yer tarih ve saat verin yeter,herkes gelir bence anadolu yakasındaki arkadaşlar ilgilenirse daha iyi olur
anadolu yakasındayım ben
yer: çamlıca,acıbadem

tarih:22/10/2011

saat:21:00

o.bilge

Hep beraber İstanbul park'a mı gitsek beyler :D gönlümüzce kapışırız ::D

doguslu

arkadaşlar ortak bi karar için anket falan açın o zaman her kafadan bir ses çıkıo  :t