Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Satılık T-Shirtler (Volkswagen Polo German Design)

Satılık T-Shirtler (Volkswagen Polo German Design)

Başlatan AG0463, 13 Ekim 2011, 13:26:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AG0463

Facebook Page

Daha fiyat olarak kararlaştırmadk. Sayfamızı da takip ederseniz; gelişmelerden ve yeni dizaynlardan haberdar olmuş olursunuz. Okuduğunuz icin şimdiden teşekkürler.

Golf Kullanıcılarını da unutmadık =)

GTD

cavanozz

tshirtler harika,,   karakterler de güzel ama  bir golf tutkunu olarak şahsi görüşüm GOLF MK1, GOLF MK2, GOLF MK3... şeklinde yazılmış olsa idi süper olurdu.. bu çeşit de üretim yapılabilir sanırım  :)  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

MeTHea35

guzel olmus can abinin dediği gibi MK olarak yazarsa tadından yenmez

AG0463

fikirlerinizi tasarımcı arkadaşıma ileticem. doğru aslında benmde gozumden kaçmış mk şeklinde kullanıyosunuz siz. oyle yapmak lazm ;)
GTD

kivanc2003

hopp geldim var var yeni tasarımlar var ama suan iste olduğum için yapamıyorum hafta sonu resimli mk lı tasarımlar gelecek

htmetin

Ustacım daha baskıya geçmediyseniz eğer; t-shirtlerde  Can'ın dediği gibi GOLF MK3 yazsın birde Foto lütfen + Golf GTI yapın.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

kivanc2003

yok yok baskıya geçmedik, son tasarımları yayınlicaz resimde koyucaz ,GTI da yapıcaz

odyseuss

VW Sakarya Facebook Sayfası