Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Seat Cordoba 1.9 TDI - Sayfa 4 güncel fotolar

Seat Cordoba 1.9 TDI - Sayfa 4 güncel fotolar

Başlatan metalcil, 10 Ekim 2011, 10:44:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

metalcil

Merhaba arkadaşlar. O kadar Golf 3 sportline aşkıyla yanıp tutuşurken karşıma bu araç çıktı. Nasıl oldu bende anlamadım. Ve ilk aracımı almış oldum. Golf 3 bundan sonra ki olurr inşallah. Şimdilik bu. Bu arada Bugün doğum günüm. Yani araç doğum günü hediyem olmuş oldu.

nizam

hayırlı olsun kazasız belasız güzel araç memnun edecektir seni
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

metalcil

Tayfun perşembe günü İzmir den aldım aracı. İzmirdeydim yani :)
Aracım ne kadar vw olmasada, her yerinde VW logosu var. Motor da kocaman, kapılarda, kaportada.. Heryerinde vw logosu mevcut..

metalcil

Perşembe sabah geldim, Öğlene kadar işleri anca hallettik. Öğlende yola çıktım istanbula döndüm.. Biraz vakit geniş olsaydı harika olurdu. Tanışmış olurduk.

barut

Senin iş olduysa dert değil benimde istanbulda durum aynıydı bilirim :) Nice yıllara bu arada :saygılar

cnr_mk1

hayırlı uğurlu olsun giresunlu hemşerim Eyüp  :)  Allah utandırmasın.güle güle bin...

metalcil

Çok teşekkürler
Alıntı yapılan: cnr_mk1 - 10 Ekim 2011, 13:22:41
hayırlı uğurlu olsun giresunlu hemşerim Eyüp  :)  Allah utandırmasın.güle güle bin...

Eyvallah kardeşim. Seat aldık diye aranızdan kopmuyoruz. vw.tr ye tam gaz devam. Hedef her şeye rağmen "Golf mk3" alamasakta hayalimizde yaşatıyoruz..

5ani5 mk2

Exclusive Garage

metalcil

Bilal duyduğuma göre bu aracın motoru 130 bg Bora motoruymuş. Chiptuningle yazılımla bu değer elde edilebiliyor diye duydum. Varmıdır aslı?

brkdmr38

araç güzel hayırlı olsun abi polo classic kullanıyorum farzet ayrıca signo modeli ise elektronik klima felanda var vw göre bazı artıları var tekrar hayırlı olsun
'Golf MK1 Yaşam Tarzıdır. Birkere Bulaştımı Kurtulması zordur Kurtulanda Hayattan Zevk Almayı Unutandır.. ' DR.Erşan Varol

Z.M.Sigorta Ve Kaskoda Uygun Fiyatlar.

metalcil

Teşekkür ederim.Aynen Signo modeli. Konforlu güzel gerçektende.. Volkswagen imzası nede olsa..

aykuttuncer

classıce 5 cekecek bı araba bıde 1.9 tdı motor cok guzel eglencelı olur bu kasada :) kazasız belasız kulan abı