GTI OLAYI TAMAMDIR

Başlatan mukusar, 12 Temmuz 2011, 17:54:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mukusar

teşekkürler ilgin için ama yarın gtı jantlarımı taktırıyorum
G T I

doguslu

hayırlı olsun güle güle kullan :)

ihsan_07

resim bekliyoruz,hayırlı olsun
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

mukusar

jant lar tamamdır, yağmur bitsin yıkatıp bi resmini koyucam :)
G T I

xawuz

bi video ile filtre sesini duymak isterdik aslında  ;)

o.bilge

cengizhan_mk3

Yavaş Yavaş Gti Dönüşümde ,  gerçektende biraz yavaş yavaş  ;D ;D filtre , eksoza 1 hafta konuşur 30 mesaj atarsak  , bu araba gti ye ulaştığında site kitlenmiş olur sanırım  ;D ;D ;D  :tamamdir  :sevgi: takılıyorum kardeşim yanlış anlama..

kivanc2003

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 20 Ekim 2011, 13:24:45
Yavaş Yavaş Gti Dönüşümde ,  gerçektende biraz yavaş yavaş  ;D ;D filtre , eksoza 1 hafta konuşur 30 mesaj atarsak  , bu araba gti ye ulaştığında site kitlenmiş olur sanırım  ;D ;D ;D  :tamamdir  :sevgi: takılıyorum kardeşim yanlış anlama..
:tamamdir

AG0463

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 20 Ekim 2011, 13:24:45

yaptığın yorumlar ve yakaladığın noktalar beni bitiriyo abi ya :D:D:D
GTD

o.bilge

mukusar

araç yarın servise giriyor arkadaşlar 30.000 bakım malum :) servisten çıkar çıkmaz resimleri yayınlıcam
G T I

kivanc2003

soğuktan dolayı torpidosundan ses gelen varmı burda 1,4 var arkadasın ses gelio soguktan sanırım

kivanc2003

Alıntı yapılan: AG0463 - 20 Ekim 2011, 19:35:37

azam sende beni bitiriyosun...hani köfte rakı ooo çok geç kaldın...FENERIN MAÇINA GİDELİM BARİİ !!!

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: AG0463 - 20 Ekim 2011, 19:35:37
insanlar beni tanıdı kardeşim artık ya , tanımayanlara msj atarken sonuna not eklemek zorunda kalıyorum darılmasınlar diye  :D ne yapayım hayat stresten ibaret zaten cıvıtmadan takılıp gülüyoruz işte  :tamamdir