POLO 6R KRONİK SORUNLARI

Başlatan kivanc2003, 03 Ekim 2011, 10:25:12

« önceki - sonraki »

AG0463

Alıntı yapılan: TwinCept - 06 Ekim 2011, 09:23:24
Ayıpsın azam seni unuturmuyum çorluda zaten bizden başka yok herkez orginal stylee :D
elle sayılır derecede guzel araba var. bugun bi tane kırmızı golf V gordum cok guzeldi. =)
GTD

vendorx

fren disklerinin malzemesi resmen adi demir. devamlı pas tutuyor. kenarları.. Oysa ki adi kore arabalarında bile diskler pırıl pırıl. sanki paslanmaz alaşım. Vw nin kalitesine yakışmıyor bu.

TwinCept

Alıntı yapılan: vendorx - 07 Ekim 2011, 00:51:33
fren disklerinin malzemesi resmen adi demir. devamlı pas tutuyor. kenarları.. Oysa ki adi kore arabalarında bile diskler pırıl pırıl. sanki paslanmaz alaşım. Vw nin kalitesine yakışmıyor bu.
Diskler her zman paslanır her araçta aynıdır  bu gune kadar paslanmayan disk görmedim audi a5 de bile drum aynıdır.Aracını yıkat 1 gun kullanma sabah geldiginde paslıdır.Bu kaliteden kaynaklanmıyor.Kore demişiniz. Hyundai getz aracım vardı durum aynıydı.

ihsan_07

Alıntı yapılan: kivanc2003 - 06 Ekim 2011, 10:27:02
yavaslarken ses var ama bakalım bu hafta sonu baktırıcam disklere, ama tamastaki çoğu arabada var bu ses
baktırınca bize burdan bilgi verirsin artık
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

DAS AUTO.

aynen kıvanç bende merak ediyorum ona göre servise gidip bizim polo 3500 d/d nası hırrrlıyosa bende öyle onlara hırrrlıycam  ;D

ihsan_07

valla kardeşim msn hiç girmiyorum....facebooktan ekle sen daha iyi olur
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

AG0463

her arabada yok ya en azından benmkinde olmadı şimdiye kadar. sadece bugun çelik jantı temizlemek icin bi temizleyici sıktım. bi 5dk trafikte öttü ondan sonra tekrar silence =) inş ötmeye başlamayız bizde :D:D
GTD

AG0463

abi 100le giderken diple freni hic bişe kalmaz balatada ses mes de kesilr cilloop :D
GTD

kivanc2003

iii gelince öyle yapayım bakalım çorluya...ama bu bence mekanik bi ses gibi göreceksiniz

n3co

efenim başıma gelmiş biri olarak söylüyorum, kampanalar tornaya girecek.  :'(
google.com > En Güncel Polo Sitesi.