Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
amerikan panzeri&alman panzeri yeni resimler

amerikan panzeri&alman panzeri yeni resimler

Başlatan gez_gin, 04 Ekim 2011, 23:44:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gez_gin

herkese kolay gelsin arkadaşlar mart ayında aldıgım mk3 ümün fotolarını anca koyabildim umarım begenirsiniz  :)

[IMG]http://img594.imageshack.us/img594/2531/pa040007.jpg[/img]
Shot at 2011-10-04

SpeedyTR

Hayırlısı olsun, kazasız belasız.. Maşallah temiz duruyor araç :) Aldığınızdan bu yana değişiklik yaptınız mı? :) tavan döşemesinde çok hafif açılmalar var, zamanla ilerler.. ön tampon altı spoiler VR6 vazgeçilmez değişim :)  :tamamdir ve tabi arka bagaj üstü spoiler :)

cavanozz

yeni yine yeniden..!! 8)

barut

Çamlık tarafında sabahları karşılaştığın ve sana sellektör yapan kırmızı golf benim :D

Hayırlı uğurlu olsun  :tamamdir

Onamdar

Abi hayırlı olsun sonunda açmışsın konuyu :)
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

gez_gin

Alıntı YapHayırlısı olsun, kazasız belasız.. Maşallah temiz duruyor araç  Aldığınızdan bu yana değişiklik yaptınız mı?  tavan döşemesinde çok hafif açılmalar var, zamanla ilerler.. ön tampon altı spoiler VR6 vazgeçilmez değişim    ve tabi arka bagaj üstü spoiler

yok kardeş ya orayı sildim birazda ondan oyle duruyo ama yarın tekrar bi kontrol edeyim olabilir vr6 karlık vardı mahallenin çocukları nasıl bi top attılarsa kırdılar o arada bilmiyordum vr6 yı :D bunu taktım degişiklikde olmadı ekonomik sıkıntılardan dolayı ama bu yaza toparlanacam bişeyler düşünüyorum spoilerde yaza inşallah

Alıntı YapÇamlık tarafında sabahları karşılaştığın ve sana sellektör yapan kırmızı golf benim

Hayırlı uğurlu olsun 
sanmıyorum tayfun başka golf herhalde şu an izmirde deyilim tayinim çıktı şarktayım

Alıntı YapAbi hayırlı olsun sonunda açmışsın konuyu [/quot]anca  okan ya valla sende baya degişiklik yapmışsın arabaya

cengizhan_mk3

Onamdar

yaptık abi ufak ufak bişeyler hayırdır senin tayin nereye çıktı
Buda benim araç...Pasta cila+ plasti dip ile jant boyanması

white quattro

Maşallah pırıl pırıl  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
İyi günlerde kullanın  :tamamdir
quattro

gez_gin

tuncelideyim okan burada mk3 eksikligi varmış  :D

nihilist_deniz

İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.
Kazasız belasız sürüşler  :tamamdir
Golf: O bir tutku

SpeedyTR

Yaa o mahalle çocukları benim de başıma dert.. her akşam camlardan kaportadan el parmak burun izi silmekten gına geldi..  ??? branda sipariş verdim bende.. anteni sök tak yapacaz artık.. :)