Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
"07 EG 864" Golf MK-2 RP Motor Antalya(ATS ler sayfa 6 da ) - Sayfa 8

"07 EG 864" Golf MK-2 RP Motor Antalya(ATS ler sayfa 6 da )

Başlatan betazom, 26 Mayıs 2011, 15:11:52

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

betazom

Alıntı yapılan: panik - 02 Ekim 2011, 18:24:09
maşalaaaah!!! derli toplu güle güle binilir inşallllaaaahhh :tamamdir :tamamdir

güle güle bindik çok şükür. şimdi yeni sahibini bekliyor.

aykuttuncer

koltukları bı golf 4 kadar rahattır onun comfortlıne dosemelerını andırıyor zaten bana :) kapılardakı dosemelerın yalıtımlarıda ıyıdır masallah guzel arac

betazom

cavanozz

ayak dibindeki kolonlar iyi olmuş.. kim düşünmüşse parlak bir fikir hakikaten  :melek:
yeni yine yeniden..!! 8)

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: cavanozz - 03 Ekim 2011, 15:36:12
ayak dibindeki kolonlar iyi olmuş.. kim düşünmüşse parlak bir fikir hakikaten  :melek:
kapılara takılan kolonlar hem kapı ayarlarını bozuyor hemde kapıyı ağırlaştırıyor bu sistem Antalyada çok yaygın  :tamamdir :tamamdir

aykuttuncer

1.8lerın en cok hosuma gıden tarafı koltuk ve kapı dosemelerı sesı daha ıyı ızole etcek sekılde gorunuyorlar yalnız on taraftakı bahsettıgınız hoparlorler guzel olmus olabılır ama kendı adıma rhatsız olrm :) ayagım rahat olcak arabayı kullanırken yanı her an degecek gıbı ama arac masallah

betazom

yok usta o kadar rahatsız etmiyor sadece ayağını sol tarafa değilde geri çekiyorsun :) iyi dileklerin için teşekkürler.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: betazom - 03 Ekim 2011, 18:25:02
yok usta o kadar rahatsız etmiyor sadece ayağını sol tarafa değilde geri çekiyorsun :) iyi dileklerin için teşekkürler.
n demek hr zamn ;)

ahmet mmc

egemen abi bu araç satılmaz evladiyelik orjinallikte denizlide bile hasta oluyodum ben buna e 30 a geçicekmişsin abi bu orjinalliği değişme e 30 yazık etme mk2 yi...

betazom

bunduğum araçta baya bi orjinak kardeşim...vaz geçecem neredeyse üstüme gelme sende :)

cengizhan_mk3

Egemen , Benim çorumun duacılar kasabasının , ıssızlık köyünde cd dükkanım var takas düşürsen görüşelim  ;D ;D ;D ;D