Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 38 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 30 Eylül 2011, 11:54:26
  Siyah arabanın asaleti ayrı ama bakımıda adamı kanser eder yağışsız günde bile .. Yağmurlumu oralar ?

dün akşamdan beri yağıyor, beni bekliyormuş mübarek, benim araba yıkatmam yağmur duası gibi ne zaman yıkatsam yağar :)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

ReDDeviL

Bende 2 inci arabam siyah olsun dedim bakimi cidden zormus ya
ADK

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: gültekin77 - 30 Eylül 2011, 01:04:29
Eh olsun o kadar. :D
Deme öyle abi İstanbul'da bile sordum yoktu arkadaş var beşyolda ona sordum 40 TL çekti bi baktım bodrumda yerde duruyo orjinal soketleriyle birlikte fişleri paslanmıştı bugün iş ywerinde yarım saat temizledim fişlerini yeniledim kılıflarını taktım ampul koydum yarın işe arabayla giderim bi güzelde montajını yaparım artık bagajı açınca ufakta olsa bi parlaklık görebilicem  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

lostys

tayin iznindeyiz. boş durmiyim dedim, amcaoğlunun dükkana takılıyorum bi kaç gündür. bizim T-Dawg! 'un yağının suyunu değştirdim, kaçışı bile değişti keratanın. bugün servise gelen bi T4 ü sahibine götürdüm, valla vw dizel i özlemişim bee  :-[

rsb

jantlarımı beyaza boyadım sıfır lastiklerimi taktırdım çok güzel oldu :) önümüzdeki günlerdede   yaylarımı presletip amortisörlerimi sertleştircem ve arabam  tam istediğim kıvama gelmiş olacak inşallah :)

ReDDeviL

Alıntı yapılan: rsb - 02 Ekim 2011, 20:12:19
jantlarımı beyaza boyadım sıfır lastiklerimi taktırdım çok güzel oldu :) önümüzdeki günlerdede   yaylarımı presletip amortisörlerimi sertleştircem ve arabam  tam istediğim kıvama gelmiş olacak inşallah :)
kırmızı 6n e beyaz jant iyi gider  :tamamdir
ADK

rsb

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 02 Ekim 2011, 22:05:56
kırmızı 6n e beyaz jant iyi gider  :tamamdir

kesinlikle öyle ... cesaret edemiyodum önceleri  ama sende gördükten sonra  kafaya koydum ve  bugune nasip oldu :) gerçi gönlüm 45 yanak lastik almaktan yanaydı ama 50 oldu .. olsun sürtme yaşamadığım sürece sorun yok ...

cnr_mk1

çok şükür sonunda Ats Cup'landık...

GolfMk1Cabrio

İlk cezamı yedim emniyet kemeri+yüksek seste musıc dinlemek =132 TL Arabama bindim aynı usul devam  >:D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

cnr_mk1

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 03 Ekim 2011, 00:39:59
İlk cezamı yedim emniyet kemeri+yüksek seste musıc dinlemek =132 TL Arabama bindim aynı usul devam  >:D
sanada gecmiş olsun Gökhan...Huylu huyundan vazgeçmezmiş :)