iç IŞIK problemi

Başlatan HALİT55, 01 Ekim 2011, 23:00:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HALİT55

Merhaba arkadaslar herkeze selamlar aracımda iç dizaynda kapılar acıldıgında tavan lambasında sorun var oncekı sahıbi düğmesini koparmış ne derdi vardı ise. komple mi almam gerek alsam nerden bulabilirim cıkma bişi bulsam işe yararmı sanayide neden se bakmadıgım yer kalmadı yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar

white quattro

Kapı switch lerinde problem olmadığına eminmisiniz?
Doğrudan on-off düğmesinde problem aramayın derim...
quattro

zfr

benzer bi sorun benim araçta da var tavan lambasının düğmesi kırılmış. yapılacaklar arasında sıra daha ona gelmemişti ve alacağım cevaptan korktuğum için sormadım bile  :D

HALİT55

on of dugmesı yok kı ılk sahıbı kırmıs kapılar acıldıgında da yanmıyor anlayacagın dıger yandakıler yanıyor bı o on off olmayan varya kapılar acılınca yanan o yanmıyor vallaha bende korkuyorum cıkma bı tane bulsam da alsam bı yerden sahıbındende felan yokmudur acaba

yamyamin

Benimde kırıktı 2 ay önce sahibinden ilanda görmüştüm aldım. 90 tl fiyatı. Dün tavanı kaplatırken taktım çokta kaliteli tavsiye ederim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-golf-4-tavan-lambasi-45929327/detay

HALİT55

vallaha cok sagol ya allah razı olsun fıyatıda ıyımıs ha ama deger:)

yamyamin

Yardımcı olduysam sevindim.. Güle Güle Kullan..

zfr

fiyatı korktuğum kadar değilmiş  :tamamdir