Aracınız ilk çıktığı yılki fiyatı??

Başlatan uler, 30 Eylül 2011, 20:59:24

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

uler

arkadaşlar kullandığımız araçlar aradan geçen zaman içerisinde bile Volkswagen ismiyle ve kalitesiyle para ediyor.aracını sıfır alan arkadaşlar o yıllarda ne kadar ücret ödemişlerdi?modelleri ve donanımları ile yazabilirmisiniz?mesala şimdi bi sıfır bi golf confort alsak 60 bine maloluyor gibi  :))

Yükselgfb

aynen golf 4 ler ilk çıktığında benzinlisi veya dizeli ne kadardı çok merak ediyorum mesela bende  :)

uler

günümüzde bile 2o binin üzerinde gidiyor bütün golf 4 kasalar....

uler

aykuttuncer

ablam ve enıstem vw de çalışıyolardı çok gidip bindim sıfır golf 4 passat vs :) transporter showromda fiyatları şu ankinden:D ucuzdu bin tl bazında ole hatırlıyorm

HALİT55

cok olmak ısterdım ılk sahıbı gozum gıbıde bakardım ama nasıp kısmet bu gunlereymıs

cezakiller

benim aracım faturasi halen bende fabrıkadan hersey dahil cıktıgı fiyat  5 .720   99 model comfortline otomatik ... :D  (turuncu) portakal....

barut

mk3 bulamadım ama mk2 sahiplerine bi kıyağım olsun :D

Mekatronik34

Alıntı yapılan: uler - 30 Eylül 2011, 20:59:24
arkadaşlar kullandığımız araçlar aradan geçen zaman içerisinde bile Volkswagen ismiyle ve kalitesiyle para ediyor.aracını sıfır alan arkadaşlar o yıllarda ne kadar ücret ödemişlerdi?modelleri ve donanımları ile yazabilirmisiniz?mesala şimdi bi sıfır bi golf confort alsak 60 bine maloluyor gibi  :))
Ben 1998' ilk golf IV çıktıgında volkwagen bayisinde işe başlamıştım yanlış hatırlamıyorsam benzinliler 8-9 bin diesellerde 10-11 civarıydı  :tamamdir
Dikkat ısırır !!!

ECU38

1998 de sıfır doğan slx 1.6.i.e. aracımı almıştım tam olarak 2.625.000.000 tl vermiştim (iki milyar altıyüzyirmibeş milyon) eski parayla
o zamanlar golf IV ler yeni çıkmıştı güç yetmiyordu ki sıfırınada ikinci elinede yani bayağı bir paraymış.

şimdinin fiat punto ile golf 6 yı kıyaslamak gibi yani biri 30bin tl diğerinin yani golfün sonu yok 60-70bin tl
Deyiş o deyiş patladı gitti :)

Mekatronik34

Aynen öyle dostum Ama şimdiki golfler bence parasının hakkını vermiyor...
Dikkat ısırır !!!

R-Line

11.000 gibi bişeydi sanırım. 00 comfortline.

DgnKRMZ

arabada fatura var bugünün parasıyla 8.250 civarıydı sanırım 2000 model trend