Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
5ani5 MK3 GTİ - Sayfa 42

5ani5 MK3 GTİ

Başlatan 5ani5 mk2, 03 Şubat 2011, 20:46:33

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ahmet_0519

allah nazarlardan saklasın kıskanmamak elde değillll  :D  :tamamdir
farkıN yoKsa yaŞama ;)

5ani5 mk2

ssssssss
Alıntı yapılan: ahmet_0519 - 30 Eylül 2011, 05:58:04
allah nazarlardan saklasın kıskanmamak elde değillll  :D  :tamamdir
sagoolasınn kardşimm:)
Exclusive Garage

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

nizam

fatih ben chip yazısını söktüm gerisi duruyor malum :)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

5ani5 mk2

Exclusive Garage

htmetin

Yani önemli olan ilk olan buluşmaya katılmaktı.. Şimdi 15. buluşmadan sonra stiker koyacak yer kalmaz:) gerçi 15 yıl sonra Senin GTI olur 30 yaşında veteranlar clubünde.. Bulgaristanda klasik otomobiller yarışına felan katılırsın.. ;D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

5ani5 mk2

Exclusive Garage

nizam

ben arabayı incelemeye gerek duymadım dısarıdan anlattı bana kendini :) fatihi anlattıgı kadarda boya sıkıntısı yok kuruntu yapıyor en iyisini istediği için :)

Yunus EMRE

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: htmetin - 30 Eylül 2011, 14:30:07
Yani önemli olan ilk olan buluşmaya katılmaktı.. Şimdi 15. buluşmadan sonra stiker koyacak yer kalmaz:) gerçi 15 yıl sonra Senin GTI olur 30 yaşında veteranlar clubünde.. Bulgaristanda klasik otomobiller yarışına felan katılırsın.. ;D
15 sene sonrada taş gibi duruurr abii belkii hiç satmamm evliligi atlattım mıı gerisi koaly:):) efsaneler ölmez şekil degiştirirri:) DAs AUTO:)
Exclusive Garage

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: nizam - 30 Eylül 2011, 14:32:10
ben arabayı incelemeye gerek duymadım dısarıdan anlattı bana kendini :) fatihi anlattıgı kadarda boya sıkıntısı yok kuruntu yapıyor en iyisini istediği için :)

ön tampon  bagaj kapagı ve benim köpegin sag arka çamurlukdati pati izlerini çözmem lazım rahat edemiyorum :)
Exclusive Garage

nizam

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 30 Eylül 2011, 14:33:41
ön tampon  bagaj kapagı ve benim köpegin sag arka çamurlukdati pati izlerini çözmem lazım rahat edemiyorum :)

o zaman canıma ot tıkadı demeyeceksin :)

Yunus EMRE

5ani5 mk2

Exclusive Garage

Sile-R

...