Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ? - Sayfa 21

Bugün trafikte hangi "vwtr.net" üyesini gördünüz ?

Başlatan white quattro, 21 Mayıs 2011, 01:01:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

alper19

Alıntı yapılan: kuzeyank - 28 Eylül 2011, 23:32:08
Bugün Ankara Tren Garının ordan Sıhhıyeye doğru giderken güzel bi mk1 gördüm sitenin aracımı bilmiyorum ama satılıkmı diye sormak istedim  ;) tabi farketmeden adamı sıkıştırmışım adam durdu nerdeyse dövecekti beni :D  sonra durumu anlattım kusura bakma dedi :tamamdir plaka sanırım 06 at 933 dü
tek kapi beyazmi abi

kuzeyank

Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

ALPER.

seloffm nin füme poloyu genelde görüyorum sabahları, sıhhiye köprüsünden odtüye kadar beraber gidiyoruz sayılır, ama aralara çok kaçıyor :D

cengizhan_mk3

Bu konu tam Ankara da yaşayan hemşerilerime göre .. Geçen Ankaradaydım Yer gök MK 1 , 2, 3  ;D ;D ;D ;D

white quattro

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 30 Eylül 2011, 01:26:32
Bu konu tam Ankara da yaşayan hemşerilerime göre .. Geçen Ankaradaydım Yer gök MK 1 , 2, 3  ;D ;D ;D ;D

:halazn:  :halazn:  :halazn:

aynennnn
quattro

cengizhan_mk3

Burda gördüğümüzde grup üyesi zaten ekstra 1 tane daha görsek havada kaparız ama yok ..   Grupta olmayan mk3 bir amcamız var , birde bayan var otomatik kullanıyo başka sıfır  :tamamdir

golfüçyüs

dün akşam 10 civarı e-5te bursadan gökhanın arkadaşındaki beyaz mk1 cabrio yu gördüm. mükemmel görünüyodu. yenibosnadan küçükçekmeceye kadar metrobüsle beraber gitti. küçükçekmecede gözden kayboldu. sağdan tın tın süzülüyodu içim gitti yemin ediyorum :D

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

golfüçyüs

GolfMk1Cabrio

Kaç senedir trafikte cabriomla geziyom çok mu hızlıyım neyim bi vwtr üyesine rastlamadım bi cabrio sattık bilecikteki arkadaşım bile aradı senin beyaz burdan geçti diye  ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

golfüçyüs

Alıntı yapılan: GolfMk1Cabrio - 08 Ekim 2011, 01:00:14
Kaç senedir trafikte cabriomla geziyom çok mu hızlıyım neyim bi vwtr üyesine rastlamadım bi cabrio sattık bilecikteki arkadaşım bile aradı senin beyaz burdan geçti diye  ;D

ama beyazda çok dikkat çekiyodu be gökhan :D

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

kuzeyank

Konyada geziniyorum beni goren yok. :-[
Atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler.

alper19

iskitlerde bordo jetta mk2 yi gordum amerikan bulusmaya gelmisti abi adini hatirliyamadim  ::)