Merhaba arkadaşlar ...

Başlatan selcuk_aydin, 18 Temmuz 2011, 18:41:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

Maşallahı var  :sevgi:
OEM body kitler çoğu zaman problem çıkartabiliyor  :-\
quattro

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: white quattro - 29 Eylül 2011, 12:40:41
Maşallahı var  :sevgi:
OEM body kitler çoğu zaman problem çıkartabiliyor  :-\
Bodykitlerden çok bizim yollar sorun çıkartıyor , metre kareye 2 tane logar kapağı düşüyor neredeyse asfaltla aynı seviyede değil çoğu bildiğin çukur, tümsekler ,yamalar..... neyimize bizim alçak araba :) merak işte
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

Yükselgfb

Olsun abi bu haliyle de çok güzel yine  :tamamdir Basık arabanın derdi başka oluyor tabi çok dikkat etmek lazım kullanırken.Bu yüzden zaten bugüne kadar aldığım hiç bir aracı basmadım.Ama bu sefer kesin kararlıyım golf 5'i alayım 17 jant koyup sonuna kadar bascam yere.yeter leylek gibi dolaştığımız  :D

ALPER.

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 30 Eylül 2011, 20:36:33
Olsun abi bu haliyle de çok güzel yine  :tamamdir Basık arabanın derdi başka oluyor tabi çok dikkat etmek lazım kullanırken.Bu yüzden zaten bugüne kadar aldığım hiç bir aracı basmadım.Ama bu sefer kesin kararlıyım golf 5'i alayım 17 jant koyup sonuna kadar bascam yere.yeter leylek gibi dolaştığımız  :D

hayırdır focus kesmedi mi talha?5 diyosun? :)

ALPER.

az yakayım çok kaçayım iyi de, kalite farklı ya

selcuk_aydin

Alıntı yapılan: Yükselgfb - 30 Eylül 2011, 20:36:33
Olsun abi bu haliyle de çok güzel yine  :tamamdir Basık arabanın derdi başka oluyor tabi çok dikkat etmek lazım kullanırken.Bu yüzden zaten bugüne kadar aldığım hiç bir aracı basmadım.Ama bu sefer kesin kararlıyım golf 5'i alayım 17 jant koyup sonuna kadar bascam yere.yeter leylek gibi dolaştığımız  :D
Allah gönlüne göre versin abicim
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...