83 model gtd

Başlatan aykuttuncer, 26 Eylül 2011, 01:10:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

aykuttuncer

ecen bir araca baktık 83 model dizel diye gecıyordu ılanda gıttık tek kapı ben gtı dan bozma sandım kapı dosemelerı falan degısıktı bıraz arastırdım gtdyms gtd ler genelde tek kapı oluyor dıye duydum arabadada gtd amblemı vardı arkada dıreksıyondada gtı dıreksıyonu yalnız orta gobegı turbo dıesel dıye yazıordu orjınal bır skılde ama kaputu actıgımda turboya dair bırsey goremedım

ThE_Unforgiven

emrahta vardı gtd 4 kapıydı. Döşemeler değişik olanlar gld ler. Kapı içlerinde döşemelerin üstünde plastik ek parça vardır. Sizin baktığınız aracın içerisi değiştirilmiş olabilir. GTD değildir büyük ihtimal.
CaDDe De YaVaŞ, OtOBaN Da SaVaŞ

aykuttuncer

Alıntı yapılan: ThE_Unforgiven - 26 Eylül 2011, 01:30:05
emrahta vardı gtd 4 kapıydı. Döşemeler değişik olanlar gld ler. Kapı içlerinde döşemelerin üstünde plastik ek parça vardır. Sizin baktığınız aracın içerisi değiştirilmiş olabilir. GTD değildir büyük ihtimal.
arkadakı amblem gtdydı dıreksıonda turbo dıesel yazıodu ne ıstı bende anlamadım aynen bundada ek plastıkler vardı arka camında sıyah yanak vardı cercevede çözemedim valla ruhsattada 96 bg yazıyordu

ahmet mmc

ön diskler hava soğutmalımıydı.

aykuttuncer

Alıntı yapılan: ahmet mmc - 26 Eylül 2011, 10:17:06
ön diskler hava soğutmalımıydı.
hıc dıkkat etmedm acıkcası anlamazdımda

musa

atma motor o..96 bg olamaz.cy td 51 kw dir

aykuttuncer

Alıntı yapılan: musa - 27 Eylül 2011, 20:05:57
atma motor o..96 bg olamaz.cy td 51 kw dir
turbosuda yok demıstı adam garantı motor degısmste orjınal gtd de bu bg lerde dgl anlamadm şaibelı bır arabaydı:D ama temızdı

musa

tek kapı gtd benim bildiğim yok..kendi arabam 83 gtd 4 kapı..
http://www.youtube.com/watch?v=rmry2QYRD2g

aykuttuncer

tek kapı varda :) bu gtd dgldı sanrsam snnkı 4 kapı 2 model olarak uretılms dıe duydum