golf mk2 gti 16v - gazimağusa/kktc

Başlatan mcsahan, 26 Eylül 2007, 23:41:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mcsahan

arkadaşlar, öğrencilik yıllarımda kullandığım aracımın diğer resimlerinide buldum.

Firestarter

Mete abi, aracın çok güzelmiş vallahi. O son resimdeki sen olamazsın, sen olmadığını söyle bana  :)

mcsahan

:) benim, hatta ondan bir önceki uzun saçlı olanda benim :D

cabrio63

kıbrısta soldan direksiyon zor olmuomuydu?

mcsahan

oluyordu bazen sağlamaya çıkarken, 2007 hazirandan beri sol direksiyon ithal girişi yasaklandı zaten:)

cabrio63

orada okuyan ve yaşayan arkadaşlarım var.onlar buraya gelince araba vermioruz...kavşkalarda ve dönüşlerde ölüm tehlikesi oluo :D

corrado

çok güzelmiş gerçekten.zaten araç daha 3-4 yaşındaydı herhalde.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

mcsahan

yok atıf o kadar eski değil, 98 - 2002 arası bendeydi, bu araba  87 model. şu an lefkoşada FB 345 plakayla dolaşıyor. rengide patlıcan moru ve lacivert karışımı güzel bir renk oldu.

nizam

ahh abi o arabayı buralara getirsen ne güzel olurdu ne yapak şimdi siyahı var. güzel araçmış gerçekten

o zaman ki resimler de asi delikanlı pozları var abimde be kasada düzgün önde bombe yok ;D  :D ...
kıbrıs fatihi mcsahan
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ramcho®

hastaım kıbrısın ZZ plakalarına :D :D bu da güzelmiş ama siyah daha ii be abi :)

TuningLINE

bu GTI da güzelmiş :) Mete acil sıkı rejime girmen lazım tığ gibiymişsin ne güzel
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Firestarter

Alıntı yapılan: TuningLINE - 27 Eylül 2007, 09:45:23
bu GTI da güzelmiş :) Mete acil sıkı rejime girmen lazım tığ gibiymişsin ne güzel

Valla Mete abi. Bundan sonraki buluşmalarda sana diyet menü ayarlayacağız, söz  ;D

corrado_g60

bu aracıdna guzelmıs abı ama sımdıkı cok daha guzel bence ;)