Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
LPG yerine yarı yarıya ucuz CNG - Sayfa 2

LPG yerine yarı yarıya ucuz CNG

Başlatan ozmo, 26 Mart 2008, 12:56:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

serhat

performanstan ne haber düşürmesin performansı bu meret:D
WOLFSBURG STYLE ;)

mustklc

LPG mi bir daha artık aman aman.  arabayı satınca ilk işim dizel almak
Araba binmek içindir..

alpaslanxvx

Alıntı yapılan: mustklc - 03 Haziran 2010, 00:27:02
LPG mi bir daha artık aman aman.  arabayı satınca ilk işim dizel almak

mantıklı  :D

htmetin

Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

yesilkrt

performans ve araç uyumluluğu nasıl acaba? sonra motora zararı var mı yok mu?
MK-IV- Comfortline

west_55

Yok mu CNG :)

KM'de 70 kuruş. Arabayla ekmek almaya bile giderim. Doğalgaz tesisatından garaja birde tesisat döşedim mi bu iş bedava olur. Arabanın arka camına'da babam sağolsun yazarım artık :)

mustklc

mesajımı yazalı bir seneden fazla olmuş.  dizel aldım kafa rahat. lpg miymiş, cncymiş, yok 3 milyara brc, yok 2 milyara prinsmiş derdim yok. at mazotu, milletin uzun yolda ayağı pedalın altında titreyerek yaktığını sen şehir içi yak. misss ;D
Araba binmek içindir..

west_55

Alıntı yapılan: mustklc - 21 Eylül 2011, 13:15:06
mesajımı yazalı bir seneden fazla olmuş.  dizel aldım kafa rahat. lpg miymiş, cncymiş, yok 3 milyara brc, yok 2 milyara prinsmiş derdim yok. at mazotu, milletin uzun yolda ayağı pedalın altında titreyerek yaktığını sen şehir içi yak. misss ;D

Hayırlı işler  :)

nizam

mart 2008 motorin fiyatı :  2,78 vay yavrum vay
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

fma1976

motorin 3.75 benzin 4.40 LPG 2.10 olmuş

cavanozz

Alıntı yapılan: fma1976 - 28 Eylül 2011, 09:50:18
motorin 3.75 benzin 4.40 LPG 2.10 olmuş

2.10 lpg nerdeyse söyle bende alayım  ::) 2.30 şuanki fiyatı
yeni yine yeniden..!! 8)

fma1976

Alıntı yapılan: cavanozz - 28 Eylül 2011, 21:46:37
2.10 lpg nerdeyse söyle bende alayım  ::) 2.30 şuanki fiyatı

merhaba istanbul güneşlide doğa otogazda -- 2.10 --- argaz bayi papaz köprüsünden güneşliye giden yolda solda  hatta kurbanda ve kadir gecesinde 1.89 yaptılar ---- taksiciler bu yerleri iyi bilir --- bize çok yakın olduğundan bana iyi oluyor -- ama mutlaka levhaya bakmak lazın ----  bazı bayilerde  2.14 fiyatları gördüm fakat bazı yerlerde 2.45 de gördüm bulan bulduğuna geçiriyor.o yüzden bence markaya değil birazda bayiye bakmak lazım.

ethapi

Bostancı - Avcılar gidip geliyorum hergün.
Bu arada varmı ?

barthez

Alıntı yapılan: fma1976 - 28 Eylül 2011, 23:06:45
merhaba istanbul güneşlide doğa otogazda -- 2.10 --- argaz bayi papaz köprüsünden güneşliye giden yolda solda  hatta kurbanda ve kadir gecesinde 1.89 yaptılar ---- taksiciler bu yerleri iyi bilir --- bize çok yakın olduğundan bana iyi oluyor -- ama mutlaka levhaya bakmak lazın ----  bazı bayilerde  2.14 fiyatları gördüm fakat bazı yerlerde 2.45 de gördüm bulan bulduğuna geçiriyor.o yüzden bence markaya değil birazda bayiye bakmak lazım.
bende yolum üzeri olduğundan her istanbula geldiğimde oradan alıyorum gazı güzel birde sakaryada 2,10  :)
golf 4 1,8 Highline