Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 37

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

du bi araştırayım, beceremezsek artık sen yardımcı olucan bi seferlik :)

c3t1n

sunu söyliyeyim bunlar sadece bananalar "jontalariyla" icine takilan lamba tutucusu yok yani sundan:

onlarida bundan alabilirsin heryere yolluyor bu...tabi istersen onlarida bana yollatirim sonra hepsini komple sana...
http://www.tuningszenegraz.at/forum/index.php?page=Thread&threadID=762

lostys

peki bildigin international shipping yapan bi site var mı bu tarz malzemeleri satan ?

c3t1n

Alıntı yapılan: lostys - 14 Eylül 2011, 23:09:51
peki bildigin international shipping yapan bi site var mı bu tarz malzemeleri satan ?

Sifir olan yok ama gösterdigim son kisi yollar türkiyeye....

Jantlarimi üc parcali ve 17" yaptircam kisin sanirsam...suan fiyat pazarligindayim :)

SpeedyTR

Alıntı yapılan: c3t1n - 18 Eylül 2011, 13:23:03
Sifir olan yok ama gösterdigim son kisi yollar türkiyeye....

Jantlarimi üc parcali ve 17" yaptircam kisin sanirsam...suan fiyat pazarligindayim :)

Anamm, benim yaptıracağım renkk :) Güzel tercih yapmışsın, 16" BBS'lere güzel gidiyor bu renk.. Benim araç kırmızı ;)  8) 34 DUJ 43'te de var, sahibinden'de ilanını gördüm..

c3t1n

daha yaptirmadim kisin yaptircam...fiyati 1300€

brkYRC

"Hurdalarin Efendisi"

5ani5 mk2

cetin abii çiiçke gibi olmuşş  maaşşlahh elleme kalsın bölee:)
Exclusive Garage

mdsezen

www.vwtr.net/forum/otomobilim/my-love-1981-golf-mk1-gti-t24290.0.html
www.vwtr.net/forum/otomobilim/mdsezen-mk2-cl-1988-jay-jay-t33163.0.html

c3t1n

Alıntı yapılan: 5ani5 mk2 - 18 Eylül 2011, 19:43:15
cetin abii çiiçke gibi olmuşş  maaşşlahh elleme kalsın bölee:)

pek bisey olmicak artik zaten Jantlarla yaptircam belki gerisi kalicak kisin yeni boya atilmasi lazim arka taraf baya cürük komple cikartilip yenisi kaynak edilmesi lazim...

5ani5 mk2

Alıntı yapılan: c3t1n - 19 Eylül 2011, 21:15:23
pek bisey olmicak artik zaten Jantlarla yaptircam belki gerisi kalicak kisin yeni boya atilmasi lazim arka taraf baya cürük komple cikartilip yenisi kaynak edilmesi lazim...
kmple boyaa tertmizz olur bende niyetlyim ama burda komple boyalı araba diyince 2bin kırıyolar fiyatı çekiniyoru bendee :) mk2yi sokücektim komple buna kısmt olurmu bilmiyorum:) 1sene daha binerim kesin:)
Exclusive Garage

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 21 Eylül 2011, 18:05:38
Benmi yanlış görüyom yoksa o BBS ler 4x100 mü ?  :-[

evet, polo gti jantıymış  :'(
yeni yine yeniden..!! 8)

brkYRC

Turkiyedede var o jantlar gordum arac uzerinde ama cikmacida bulunurmu bilmem ilanlardada biara vardi sahibindende ama oluyo baya...
"Hurdalarin Efendisi"