Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

ReDDeviL

Yok verirmiyim hic yeni araca taktim ;)
ADK

ÜRENCİK

altan hayırlı olsun inşallah ilerde dediğin gibi ikinci araba olarak alırsın birtane...
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ÜRENCİK

bosch ferrari korna taktık....geçenlerde de biraz yere bastık aracı..sırada sis farları var....zamanını bekliyorlar..

STAK67

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 16 Eylül 2011, 21:54:17
bosch ferrari korna taktık....geçenlerde de biraz yere bastık aracı..sırada sis farları var....zamanını bekliyorlar..

kolay gelsin serkan abi  :) sisleri ne zaman takıyosun

ReDDeviL

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 16 Eylül 2011, 21:52:38
altan hayırlı olsun inşallah ilerde dediğin gibi ikinci araba olarak alırsın birtane...
Saol Abi ,Allah herkese istediği araçlara binmeyi nasip etsin..
ADK

burak_37

Alıntı yapılan: ReDDeviL - 16 Eylül 2011, 23:40:53
Saol Abi ,Allah herkese istediği araçlara binmeyi nasip etsin..
Amin cümlemize  :sevgi:

DenQ

Triger,debriyaj seti, yağ, yağ filtresi,hava filtresi,bujiler herşeyi değiştirdim :) biraz tuzlu oldu ama olsun :)

ÜRENCİK

Alıntı yapılan: STAK67 - 16 Eylül 2011, 22:04:42
kolay gelsin serkan abi  :) sisleri ne zaman takıyosun
az kaldı hasan ali fırsat yakalamaya çalışıyorum..

ALPER.

valla sadece özledim uzaktan baktım. 1 haftadır yokum yatıyor kapının önünde; abart egsozlu 106 ile toplam 1500 km yol yapınca ne kafa kaldı, ne kase kaldı afedersiniz,aracımı daha bi özledim.gerçekten söylüyorum, arabalarınızın kıymetini bilin ve şükredin.envayi çeşit volkswagen kullandım-bindim, ne böyle bir sürüş kalitesizliği, ne de böyle bir konforsuzluk görmedim.yere yakındır,yolu tutar,varsın konfor da olmasın dedik, antalyadan burdura giden o virajlı yolda önden çekişli araba "arkadan" kendini bıraktı, ömrümden 10 sene gitti.

lostys

ALPER.

sağol ilker kazasız atlattık çok şükür

aykuttuncer

Alıntı yapılan: boralp - 18 Eylül 2011, 18:30:10
valla sadece özledim uzaktan baktım. 1 haftadır yokum yatıyor kapının önünde; abart egsozlu 106 ile toplam 1500 km yol yapınca ne kafa kaldı, ne kase kaldı afedersiniz,aracımı daha bi özledim.gerçekten söylüyorum, arabalarınızın kıymetini bilin ve şükredin.envayi çeşit volkswagen kullandım-bindim, ne böyle bir sürüş kalitesizliği, ne de böyle bir konforsuzluk görmedim.yere yakındır,yolu tutar,varsın konfor da olmasın dedik, antalyadan burdura giden o virajlı yolda önden çekişli araba "arkadan" kendini bıraktı, ömrümden 10 sene gitti.

kuzu kuzu yatıyordu gordm :) bahsettıgın arac hangısı hacı g.olsn

ALPER.

Alıntı yapılan: aykuttuncer - 18 Eylül 2011, 20:17:16
kuzu kuzu yatıyordu gordm :) bahsettıgın arac hangısı hacı g.olsn

sağol aykut, arkadaşın 106sı ya benim değil :)