golf 3 e hayat öpücüğü

Başlatan shark55, 06 Eylül 2011, 20:39:23

« önceki - sonraki »

SpeedyTR

Alıntı yapılan: shark55 - 13 Eylül 2011, 11:10:27
öyle abi ben bekarım ama kız arkadaşım bile kıskanmaya başladı arabayı :) nekadar çok seviyon onla gez git diyo
;D ;D ;D ayrıldığımızda bana da "arabanla rahat rahat gezersin artık" demişti..  ;D :D  ah bu kadınlar.. :D çekemiyorlar..

cengizhan_mk3

shark55

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 13 Eylül 2011, 12:11:01
;D ;D ;D ayrıldığımızda bana da "arabanla rahat rahat gezersin artık" demişti..  ;D :D  ah bu kadınlar.. :D çekemiyorlar..
:) hehehe sende raht rahat gezdin diymi :)  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

SpeedyTR

Alıntı yapılan: shark55 - 14 Eylül 2011, 09:27:39
:) hehehe sende raht rahat gezdin diymi :)  :sevgi: :sevgi: :sevgi:

eee, şeyy :) :melek: şimdi araba kırmızı biliyosun, çok dikkat çekiyo  >:D rahat bırakmıyorlar :D  :sevgi:

shark55

kı
Alıntı yapılan: SpeedyTR - 14 Eylül 2011, 10:08:11
eee, şeyy :) :melek: şimdi araba kırmızı biliyosun, çok dikkat çekiyo  >:D rahat bırakmıyorlar :D  :sevgi:
kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun diyosun yani :) :D ne yapsam kırmzıyamı kaplatsam :Dheheh

barut

Alıntı yapılan: SpeedyTR - 14 Eylül 2011, 10:08:11

bekar adama kırmızı araba şart :D bende neden kırmızı var ? sormayın hehehehe

htmetin

Yapılan bir istatisliğe göre en çok trafik cezasına maruz kalan otolar kırmızı renkmiş. Dikkat arkadaşlar.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

shark55

;D ;D ;D buda iyiydi :D acaba bu kırmızılar kızlara hava atacaz diye süratmi yapıyolar da ceza yiyolar :D :D :D

htmetin

Trafik polisi psikolojisi işte. Kırmızı araba hızlı gider, kural çiğner kesin kullanan alkollüdür diyemi düşünüyorlar.. yoksa bunların hepsi gerçekmi de Tayfuın abi bize söylemiyor :D :D :D
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

barut

bundan önce hep füme veya gri arabam oldu. ya dedim bu sefer farklı olacak ( füme mk3 bulması çok zor arkadaşlar 1,5 senelik aramalarımda nadir gördüm ) ve şansıma bu denk geldi.

olumlu yada olumsuz göze takıldığı konusunda hemfikirim :D 9,5 aydır aynasızlara yakalanmadım ama artıları oldu  :saygılar

shark55

Alıntı yapılan: barut - 14 Eylül 2011, 16:36:13
bundan önce hep füme veya gri arabam oldu. ya dedim bu sefer farklı olacak ( füme mk3 bulması çok zor arkadaşlar 1,5 senelik aramalarımda nadir gördüm ) ve şansıma bu denk geldi.

olumlu yada olumsuz göze takıldığı konusunda hemfikirim :D 9,5 aydır aynasızlara yakalanmadım ama artıları oldu  :saygılar
artılar derken abi :) biraz bahsetsen bu artılardan hemen kaplatim mat kırmızıya yada parlak :) :P

gez_gin

cengizhan_mk3

kardeş
Alıntı yapılan: shark55 - 14 Eylül 2011, 17:00:04
artılar derken abi :) biraz bahsetsen bu artılardan hemen kaplatim mat kırmızıya yada parlak :) :P

sen arabayı illa kaplayacaksın heralde nabız yokluyo gibisin hayırdır  ::)

shark55

yaa öyle bi anlatıyolarki kırmızı olmadan olmaz gibisineadamın canı kırmızı araba çekiyo sonra :)  :D :D :D :D