Golf mk(1-2-3-4) Sizde hepsinden istiyormusunuz ?

Başlatan predator, 14 Eylül 2011, 13:01:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

predator

Golf 1-2-3-4 kasalar acaip hoşuma gidiyor :sevgi:  mk4  eskiyi yansıtmasada tüm seride en eli ayağı düzgün olan o bence. İnsan istiyorki 4e kadar al her seriden birtane öyle kenarda dursun hangini istiyorsan ona bin.  :D   Sizlerdende aynı fikirde olan vardır sanırım.  :saygılar

Han

valla banada o şekilde geliyor bazen ama içlerinde en sevdiğim mk1 fabrikadan yeni üretilmiş orjinal boyasıyla çil çil yanan gıcır mk1gti yada 16s , oettinger kim istemezki :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Han

Han

Alıntı yapılan: barut - 14 Eylül 2011, 13:52:47
Ufuk anladığım kadarıyla sana golf virüsü bulaşmış :D
Banada öyle geldi ya :D inş mk1le başlar yolculuğa :)

predator

Üff manzaraya bak süper  :sevgi:

Birinin imzasında var bu sitede  böyle 4lü aynı, ön plandada mk5 var o daha hoş bi resim mk5 hariç  >:D

Alıntı yapılan: barut - 14 Eylül 2011, 13:52:47
Ufuk anladığım kadarıyla sana golf virüsü bulaşmış :D
Valla bulaştı usta. Her sabah siyah gıcır gıcır  bir mk2 nin önünden geçiyorum işe giderken masus o sokağı tercih ediyorum  :D eğer sabah geçerken mk2 yerinde  yoksa morelim bozuluyo  >:D

cengizhan_mk3

en sağdakini uzak tutmak gerekiyor bence bizim araçların rhuhunu yansıtmıyor benim kanaatim ondanda mk4 e gözümde honda muamelesi yapıyorum  :D :D :D

htmetin

1 cabrio olsun
2 G60 olsun
3 VR6 olsun
4 R32 olsun

Birde bunları koyacak garaj, gezmek için benzin istasyonu, bazıları ile basmak için düzgün yol.. Şartlar olgunlaşınca ben dönerim size ;)
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

white quattro

Alıntı yapılan: htmetin - 14 Eylül 2011, 15:29:22
1 cabrio olsun
2 G60 olsun
3 VR6 olsun
4 R32 olsun

Birde bunları koyacak garaj, gezmek için benzin istasyonu, bazıları ile basmak için düzgün yol.. Şartlar olgunlaşınca ben dönerim size ;)

+1
quattro

cengizhan_mk3

hı hı türkiyede hemde bunların hepsi olacak tamam dön kardeşli bir ara yurda sen haberleşiriz  :p ;D

cengizhan_mk3

olum OTOBAN diyorum , KARLIĞI KIRDIM  diyorum , Sen ne diyon sokak arasına kırsam amenna  :bekleriz:    Türkiye nin dışı yeşilden güzel bir  türbe , içerisine girince Estafirullah Tövbe  ... :tamamdir

predator

Alıntı yapılan: htmetin - 14 Eylül 2011, 15:29:22
1 cabrio olsun
2 G60 olsun
3 VR6 olsun
4 R32 olsun

Zaten hayal kuruyoruz en güzel olasılığı yazmış usta  :tamamdir tebrikler valla  :)

htmetin

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 14 Eylül 2011, 15:50:29
hı hı türkiyede hemde bunların hepsi olacak tamam dön kardeşli bir ara yurda sen haberleşiriz  :p ;D

Hani derler ya cennete gidersen nefsin ne istiyorsa olur diye.. Cennete girme faslını geçtim orasını bilemem de >:D eğer girersem sınır tanımam, sınırları zorlarım.. agresifim, kompleksliyim...
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline