Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
samsunlu GOLF 4 cü yenı katıldı aranıza

samsunlu GOLF 4 cü yenı katıldı aranıza

Başlatan HALİT55, 07 Eylül 2011, 23:09:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

HALİT55

:D SLm arkadaslar 4 5 aydır golf arıyorum ve sonunda arabamı aldım babamında buyuk katkılarıyla 1,9 dızel 2000 model 170 bınde aracım temız kullanılmıs parca boyaları olan bı arac aldım fıyatını soylemıyorum arakadaslar degısenı yok ama aracımın servısdenden bakıldı ozellıkle samsunda golf cu arakdaslar bulusma gerceklestıreceklermıs bende katılmayı ıstıyorum bılgınıze.. herkezın bırgun golfu olması dılegıyle ıyı gunler.. 8)

rene

aramıza hoşgeldin dostum aracında hayırlı olsun bağımlılık yapar dikkat et sonra araba beğenmezsin ;)

HALİT55

yok yıllardır buyuk bı askla beklıyordum ve sonunda sahıbı oldum golf 4 un sıfırı olsa suan duraksamam alırım aynı kasadan boyle bu guzellık rahatlık yok cunkı

odyseuss

Hoşgeldin Halit. Yeni aracın hayırlı olsun. Keyifli sürüşler.
1.9 almakla isabetli bir karar vermişsin.  :tamamdir
VW Sakarya Facebook Sayfası

deli_kan57

hayırlı olsun kardeşim. ALLAH kaza bela vermesin inşaALLAH. güle güle kullan.. :)

white quattro

quattro

emrah_akkas

Aramıza hoşgeldin. Allah kaza bela vermesin

myhir

hos geldın bende unyelıyım eger boyle bı bulusma organızasyonu olur sa seve seve katılırım [email protected] face adresım ekleyebılırsın

HALİT55

cümleten hoşbulduk arkadaşlar sagolun allah razı olsun bugun ılk hız denememı yaptım ama cokda korktum 150 yı gordum ama yok ılk ve sondu hız felakettır herkeze slm lar:)

byturel

Hayırlı uğurlu olsun kardeşim Allah güle güle kullandırmayı nasip etsin ağız tadında kullandırsın Kazalardan belalardan korusun
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

gültekin77

Alıntı yapılan: HALİT55 - 09 Eylül 2011, 00:55:43
cümleten hoşbulduk arkadaşlar sagolun allah razı olsun bugun ılk hız denememı yaptım ama cokda korktum 150 yı gordum ama yok ılk ve sondu hız felakettır herkeze slm lar:)

Aracın hayırlı olsun ve hoşgeldin,
150 kmh çok yüksek bir hız değil GOLF IV için, 180-190 denemişimdir çok sağlam ve emin gidiyor.
Ama sen yine de her zaman ihtiyatlı ol . :tamamdir
Karakter alışverişte ortaya çıkar.

myhir

2001 comferlıne^m var 210 u gordum tupte  benzıne aldıgımda 225 vurdu kadran duz yolda ve 17 jant 225.4,5 91 v lastıkle

nihilist_deniz

Golf: O bir tutku

HALİT55

yuh arkadaslar ne ettınız be bılmem vallaha gormesıne gorurde o hızları benım ıcım cız ettı bırden dedım daha da gıtmemem gerek hersey tadında guzel daha yasımda genc KORKTUM acıkcası