Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Metrelik Emniyet Kemerleri - Sayfa 2

Metrelik Emniyet Kemerleri

Başlatan Kingpin, 26 Mart 2011, 11:39:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kingpin

Kingpin

mustklc

hepsini anladım ama çaykur çayı anlamadım  :o
Araba binmek içindir..

Kingpin

Alıntı yapılan: mustklc - 07 Eylül 2011, 22:17:04
hepsini anladım ama çaykur çayı anlamadım  :o

Çaykur çayın pakedinin rengini bilmeyen yoktur herhalde. Rengin tonunu anlayabilmen için o. Şimdi nasıl?

mustklc

ok   :tamamdir çayı çok severim.  deminden beri 1 litre çay içtim  ;D
Araba binmek içindir..

brkYRC

Kirmizinin tonu o coklu renkli resimdekinin soldan 1. Kirmisi olanmi yoksa sagdaki olanmi ?
"Hurdalarin Efendisi"

Kingpin

Alıntı yapılan: air-cooled - 08 Eylül 2011, 21:23:09
Kirmizinin tonu o coklu renkli resimdekinin soldan 1. Kirmisi olanmi yoksa sagdaki olanmi ?

Karteladaki en solda küçük olan parça ilk resimdeki kırmızı.

brkYRC

bütün kemer ler dikey . o bahsettiğin yatay çok azcık görünen kırmızıbölümdekimi ? doğrumu algıladım ::)

şimdi bi rulo kaç metre ve ben o dikey çeşitli renklerden ilk soldaki kırmızı yani fransa bayrağı renk benzerliğindeki kırmızı . bana 10 metreden ve fazlası lazım...
"Hurdalarin Efendisi"

Kingpin

Alıntı yapılan: air-cooled - 09 Eylül 2011, 21:51:30
bütün kemer ler dikey . o bahsettiğin yatay çok azcık görünen kırmızıbölümdekimi ? doğrumu algıladım ::)

şimdi bi rulo kaç metre ve ben o dikey çeşitli renklerden ilk soldaki kırmızı yani fransa bayrağı renk benzerliğindeki kırmızı . bana 10 metreden ve fazlası lazım...

En soldaki küçük parça ilk resimde görünen renk, hepsi dikey duruyor bu arada. 10 metrede var 100 metrede var kaç metre isterseniz.

Kingpin

Sarı bir daha gelmemek üzere gitti...

Kingpin

Kingpin

Kingpin

Kingpin