Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
volkswagen golf 4 vites körüğü

volkswagen golf 4 vites körüğü

Başlatan mk4emre06, 02 Eylül 2011, 20:28:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mk4emre06

Arkadaşlar VW Golf mk4 vites körüğü arıyorumm ankarada bulabileceğim bir yer biliyormusunuz ?

mustklc

şaşmazda parçacılarda var. şaşmaza gir. 2 caddede yokuşu çıkarken solda türkyılmaz var. oradan bulursun.
Araba binmek içindir..

mk4emre06

teşekkür ederim kardeş saolasın benim ki yırtıldıda ondan arıyorum

OSETHAN

şaşmazda 30 tl.ye yenisini dikiyorlar...çokta güzel oluyor...
İnsanları yurtlarından söküp atabilirsiniz , ama kalplerindeki yurt sevgisini ASLA...

mustklc

Araba binmek içindir..

ÜRENCİK

Topuzu ile birlikte 45 liraya aldim sasmazda parcacidan.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

emrah_akkas

30 yada 40 TL dediğiniz parçalar orjinal gibi duruyormu taktığınızda...

Sinancetintas

ben de aldım ama eskisini sökemiyorum yaa.. :D :D :D çekiyorum gelmiyor.. :S :D Nasıl sokuyorum pratik yolu bilen var mı??
Das Auto..

mustklc

benim eski golfunkini tamirci sökmüştü. baya uğraşmıştı. başta topuzun çıkması lazım.
Araba binmek içindir..

ilGhiNC

arkadaşlar sökmek için altın renkli bakır bileziği tornavida vs. birşeyle gevşetmeniz gerekiyor.sonra topuzu yukarı doğru kuvvetlice çekmelisiniz
CRAFTER TDI 163 ps

ÜRENCİK

:tamamdir
Alıntı yapılan: ilGhiNC - 08 Eylül 2011, 00:14:06
arkadaşlar sökmek için altın renkli bakır bileziği tornavida vs. birşeyle gevşetmeniz gerekiyor.sonra topuzu yukarı doğru kuvvetlice çekmelisiniz
arkadas hakli ben degustirdupim artuk gozumebatmiyor binice.
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

kullanici0982

Sitede bi arkadaş kendisi yapmış nasıl yaptığınıda resimleriyle anlatmış bir bakın derim cok iyi olmuşşş.
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

serhat

vitesi boşa alıp yukarı doğru asılınca körük krom çıta topuz komple çıkıyo geliyo elime :D
WOLFSBURG STYLE ;)