Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 44 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

gültekin77

Karakter alışverişte ortaya çıkar.

90khan

sonunda arabamın dumanı kesildi pompa ayarı yapıldı ama artık eskisi gibi gitmiyor :( mazot ve hava filtresinide değiştirdim sonrada keyfini sürdüm ama çekişten düştü biraz sanki :(

ALPER.

Alıntı yapılan: 90khan - 06 Eylül 2011, 23:33:50
sonunda arabamın dumanı kesildi pompa ayarı yapıldı ama artık eskisi gibi gitmiyor :( mazot ve hava filtresinide değiştirdim sonrada keyfini sürdüm ama çekişten düştü biraz sanki :(

ne kadar duman, o kadar randuman ;)

90khan

benim eksoz şeklinden dolayı ne kadar randuman  o kadar siyah bagaj kapağı şeklinde daha çok :)

GolfMk1Cabrio

Arkadaşlar saolsunlar sürpriz yapmış koleksiyonum için Golf MK1 Cabrio almışlar görünce şok oldum iş yerinde ağlıycaktım rezil olmamak için zor tuttum kendimi  rafımın baş köşesinde duruyor şimdi  8)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

west84

bugun cam açma düğmlerinin içine led yerleştirdim birde kalorifer ışığı yanmıyodu ona ampul ayarlamaya çalıştım ama sanırım biraz sökük kaldı ha bu arada o kısmı açanlar için dikkatli olun yılların verdiği yorgunlukla elinizde kalmasın yenisi 135 lira kalorifer kontrol kısmının.
west84

cengizhan_mk3

Alıntı yapılan: htmetin - 06 Eylül 2011, 14:29:35
Bayram tatili dolayısı ile 7 günlük gez dolaş eğlen tatiline çıktık ailecek arabamızla 2250 km yol yaptım bir kere lastik patladı (2011 yılında atnalı çivisi batmış) Airbag lambası yandı anlamaya çalışıyoz.. Birde yol kenarında park halindeyken acemi bir motorcu arkadaş ön frenin kilitlenmesi sonucu benim arabanın Altın değerindeki marşpiyeline sürttü sadece sürtme izi var kırık çıkık yok çok çükür.
geçmiş olsun kardeşim. Marşpiyeli kıracağına git kafanı kır zaten  ;D

barut

Alıntı yapılan: cengizhan_mk3 - 07 Eylül 2011, 03:59:24
geçmiş olsun kardeşim. Marşpiyeli kıracağına git kafanı kır zaten  ;D

sırf bu yüzden park alışkanlığımı değiştirdim kaldırıma 50cm falan bırakıyorum :)

emrah_akkas

Kısmet olursa iş çıkışı sis lambalarıma Xenon taktıracağım.
Birde aracımı yıkamak istiyorum....

emrah_akkas

Çok şükür taktırdım xenonlarımı ama hala arabam pis ve moralimi bozuyor...

cnr_mk1

çok sükür tatilden geldim ve velete kavustum bugün iç dış yaptık velete mis gibi oldu  :sevgi: özlemişim keratayı :)

west84

kırılan sol aynamı 2. el orjinali ile değiştirdim sıfır almak istemedim bilhassa orjinal olmıycağı için ayrıca böle daha güzel oldu hem ısıtması hemde elektriği çalışıyor :)
west84

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???