Black polo 6r

Başlatan mronbas, 04 Eylül 2011, 13:36:03

« önceki - sonraki »

AG0463

araba çok hoş. :D acil yay veya coil lazm.. :D:D
GTD

mronbas

Alıntı yapılan: AG0463 - 04 Eylül 2011, 13:44:05
araba çok hoş. :D acil yay veya coil lazm.. :D:D

Teşekkür ederim sağolun...!!!
K&W coil istiyorum ama döviz kurundan dolayı baya fırlamış durumda, yaklaşık 3800 tl civarında.
Uygun bulamazsam YAYlanıcaz, ne yapalım...!!!
:D

bars

allah kazasız belasız çiziksiz ve arızasız kullanmanı nasip etsin siyah çok yakışıyor ama hep siyah tutmak baya zor oluyordur  :)
Ölüm gaz pedalına basan ayakta, hayat direksiyonu tutan kollardadır. Bunun eğlencesi ise ölümüne basıp hayata tutunmaktır...

suskun

maaşallah allah kaza bela vermesin  :tamamdir
H.G WORKS

ihsan_07

hala görmedim ben bu aracı antalyada...nazar değcek diye çıkarmıyorsunuz herhalde hocam  ;D
2011 VW POLO 1.4 85 hp Comfortline Şeker Beyazı
mtec 8000k xenon,philips sis led,elektronik egzoz sistemi,eibach 5 cm helezon,16 inç GTI jant

ukordell

selam,
araçta dikkatimi çeken sis farı ve rcd510 size maliyeti ne oldu ve nerden temin ettiniz özellikle sis farını?
allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin

barut

maşşallah kazasız belasız kullanımlar. Sadece yay takmayı sakın düşünmeyin. Birde bu jant hiç olmamış  :-\

5ani5 mk2

MaaaAllah polo revaşda bbu sıralarr:) kazasız belasz:)
Exclusive Garage

nihilist_deniz

Maşallah diyelim. Araba kendini gösteriyor her şekil.
Güle güle kullanmanız dileğiyle.
Golf: O bir tutku

mronbas

Alıntı yapılan: bars - 04 Eylül 2011, 21:26:16
allah kazasız belasız çiziksiz ve arızasız kullanmanı nasip etsin siyah çok yakışıyor ama hep siyah tutmak baya zor oluyordur  :)
Malesef öyle, çok teşekkür ederim.

mronbas

Alıntı yapılan: suskun81 - 04 Eylül 2011, 21:27:07
maaşallah allah kaza bela vermesin  :tamamdir
teşekkürler...!!!
cümlemize...!!!

mronbas

Alıntı yapılan: ihsan_07 - 05 Eylül 2011, 12:03:12
hala görmedim ben bu aracı antalyada...nazar değcek diye çıkarmıyorsunuz herhalde hocam  ;D
:)
sadece foto çekerken :D

mronbas

Alıntı yapılan: ukordell - 05 Eylül 2011, 13:37:22
selam,
araçta dikkatimi çeken sis farı ve rcd510 size maliyeti ne oldu ve nerden temin ettiniz özellikle sis farını?
allah kaza bela vermeden kullanmak nasip etsin
Sis farları orjinel volkswagen aksesuarıdır, aracı alırken park sensörü ve sis farları hediye aldım. O zaman 650 tl civarındaydı, şu anda 750 tl olması lazım yanılmıyorsam.
RCD510'u almanya'dan 1000 tl'ye aldım.
Teşekkürler...!!!