Golf IV- En Yüksek Km.

Başlatan nihilist_deniz, 05 Eylül 2011, 22:58:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nihilist_deniz

Arkadaşlar Golf IV gördüğünüz en yüksek km değeri kaçtı ve aracın durumu nasıldı?

Benim çevremde Golf IV pek yoktu. Sadece bir arkadaş vasıtasıyla bindiğim bir araç sahibi 175 binde olduğunu söylüyordu ve aracında bir sıkıntı olmadığını dile getiriyordu.
Golf: O bir tutku

ØSîRîS

arkadaşta 2003 var 190.000 de ve sorunsuz hala...

xq288

196,900KM  2001 Model kendi aracım...

26golf26

99 model 120 binde  maşşallah  :tamamdir
bizi izlemeye devam edin...

odyseuss

Bir yakınımda 360.000 de 99 model golf 4 var sorunsuz  :)
VW Sakarya Facebook Sayfası

rbaydug

benim araba 158bin. Ama bir yakınımda 99 model 210bin de var. Sıkıntı yok! Kapı iç döşelemelerinde biraz sarkma var sadece. Bir de direksiyon tabii..

white quattro

99 aracımı 196K km de satmıştım...
Maşallahı vardı(bakımlı)  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
quattro

byturel

vallahi bu arabalarda genelde sorun çıkmıyor. Araba Soğuk iklime göre tasarlanmış yapılmış. Aşırı sıcaklara gelmiyo ben antalyadayım 60 derecede dışarda nem ile birlikte klima açtım araba pöfledi. Direksiyon termiği yandı arşivlerden bakarsanız böyle bir konu açmıştım bayramdan önce. Tek sıkıntı bu arabalar sıcağa gelmiyo.
"İnsanın kazandığı paradan değil, paranın kazandığı insandan korkulur." Mareşal Fevzi ÇAKMAK.

ØSîRîS

evet 4 yıldır kullanıyorum hiç sorun yaşamadım 1 ay önce antalyada full klima açık gezdim hararet fırladı...

rene

Bu yazın başında yıkamada gördüm berlin plakalı bi Golf 4 te Tdi 90hp lik tam 467.000 km deydi çocuga sordum kimin bu diye yaşlı bi amcayı göstedi biraz sohbet ettik 99 modelmiş 10 yıldır ondaymış araba Türkiyeye kaç sefer geldiğini kendi bile hatırlamıyo bu arabayla değiştirmeyide düşünmüyodu beni gömer diyordu ayrıca arabanın duruşu içi dışı gerçekten bizde 120bin diye satılan pek çok Golf e nal toplatır temizlikteydi.

Benim tosunun km si ise 69.300 oldu :)

DenQ

178.000'de şuan arabam.
Son 20.000 kilometresi lpg ile gittim.
Motorundan çok memnunum , haftayada ağır bakıma giricem taş gibi olucak :)

white quattro

Alıntı yapılan: DenQ - 06 Eylül 2011, 21:21:00
178.000'de şuan arabam.
Son 20.000 kilometresi lpg ile gittim.
Motorundan çok memnunum , haftayada ağır bakıma giricem taş gibi olucak :)

çok keyifli bi araç ;) hava filtresi şart ama ;)
quattro

kullanici0982

Benimki 99 ve 215.000 de şu an, masallah hic bir sorun yok yakıtıda cok ekonomik 1,9 dizel.
HIZ YOLU KISALTMAZ!!!

DenQ

Alıntı yapılan: white quattro - 06 Eylül 2011, 21:39:10
çok keyifli bi araç ;) hava filtresi şart ama ;)
Aslında bende düşünüyordum güzel bir açık hava filtresi ama,
Site içindeki , açık hava filtresi konusunu okuduğumda aklım karıştı :)